Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Söyleşi Hatra Hoca ile Söyleşi

@NoktA, Bu tamamen kendi iradesine bağlı, taleb ederse kendisine özel bir bölüm açarız tüm çalışmalarını orda sergiler.
@Hatra hocamın öğrencileri ile anıları vardı, bunu çok uzun zaman önce okumuştum bir yerde, işte sınıfını falan anlattığı ve not ettiği küçük küçük anılar belki onlarıda bizimle paylaşır. :)

@NoktA, Bu tamamen kendi iradesine bağlı, taleb ederse kendisine özel bir bölüm açarız tüm çalışmalarını orda sergiler.
@Hatra hocamın öğrencileri ile anıları vardı, bunu çok uzun zaman önce okumuştum bir yerde, işte sınıfını falan anlattığı ve not ettiği küçük küçük anılar belki onlarıda bizimle paylaşır. :)

Harika olur :) inş olur :) en sıkı takipçisi olurum.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Sevgili @NoktA bu şarkıyı tercih ettim. Kazadan birkaç gün önce yaptığım son kayıttı bu. ☺ Gayret Et Güzelim...
Bu kendi sesiniz mı değerli muhterem...

Gayet güzel ve hoş olmuş :)

Yüreğinize sağlık :)

Hocam sesiniz çok güzel K]] :dsy:

Sayın yönetim Hatra hocama rica edelim konu açalım, söylediği parçaları bizimle paylaşırsa daha çok dinleriz :nida

Çok teşekkür ederim hocam bizi kırmadınız :)
Rica ederim ne demek. Ama böyle bir bölüme gerek yok bence. ☺️ Bölüm açacak kadar başarılı değilim. Öğreniyorum.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Hatra, bence açılmalı değerli muhterem :)

@Hatra, Benim öğretmenim olduğunuza göre bence bir bölümden daha fazlası var.
Ayrıca Katanın seyir defterini senden arakladım :)
Hatranın seyir defteri vardı bir zamanlar hocam, hatırladınız mı? :)
Çalışmalarınızı bir bölüm altına alabiliriz nezaman arzu ederseniz söyleyin hemen açalım :)

@Hatra, Benim öğretmenim olduğunuza göre bence bir bölümden daha fazlası var.
Ayrıca Katanın seyir defterini senden arakladım :)
Hatranın seyir defteri vardı bir zamanlar hocam, hatırladınız mı? :)
Çalışmalarınızı bir bölüm altına alabiliriz nezaman arzu ederseniz söyleyin hemen açalım :)
Tek arakladığın seyir defterim olsa ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri