Söyleşi Hatra Hoca ile Söyleşi (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Söyleşi & Ropörtaj
@NoktA, Bu tamamen kendi iradesine bağlı, taleb ederse kendisine özel bir bölüm açarız tüm çalışmalarını orda sergiler.
@Hatra hocamın öğrencileri ile anıları vardı, bunu çok uzun zaman önce okumuştum bir yerde, işte sınıfını falan anlattığı ve not ettiği küçük küçük anılar belki onlarıda bizimle paylaşır. :)

@NoktA, Bu tamamen kendi iradesine bağlı, taleb ederse kendisine özel bir bölüm açarız tüm çalışmalarını orda sergiler.
@Hatra hocamın öğrencileri ile anıları vardı, bunu çok uzun zaman önce okumuştum bir yerde, işte sınıfını falan anlattığı ve not ettiği küçük küçük anılar belki onlarıda bizimle paylaşır. :)

Harika olur :) inş olur :) en sıkı takipçisi olurum.

Hocam sesiniz çok güzel K]] :dsy:

Sayın yönetim Hatra hocama rica edelim konu açalım, söylediği parçaları bizimle paylaşırsa daha çok dinleriz :nida

Çok teşekkür ederim hocam bizi kırmadınız :)
Rica ederim ne demek. Ama böyle bir bölüme gerek yok bence. ☺️ Bölüm açacak kadar başarılı değilim. Öğreniyorum.

@Hatra, Benim öğretmenim olduğunuza göre bence bir bölümden daha fazlası var.
Ayrıca Katanın seyir defterini senden arakladım :)
Hatranın seyir defteri vardı bir zamanlar hocam, hatırladınız mı? :)
Çalışmalarınızı bir bölüm altına alabiliriz nezaman arzu ederseniz söyleyin hemen açalım :)

@Hatra, Benim öğretmenim olduğunuza göre bence bir bölümden daha fazlası var.
Ayrıca Katanın seyir defterini senden arakladım :)
Hatranın seyir defteri vardı bir zamanlar hocam, hatırladınız mı? :)
Çalışmalarınızı bir bölüm altına alabiliriz nezaman arzu ederseniz söyleyin hemen açalım :)
Tek arakladığın seyir defterim olsa ?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri