Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Söyleşi Lacivert ile gençlik üzerine söyleşi.

@QasemQasem is verified member., yorgun ve mutlu. Atandım, üzerine üstlük istediğim ilçeye atandım. Ve tatil yaptım fkmutlu0
İzmir-Bursa gezisi yaptım da geldim 1hafta boyunca. Daha bugün geldim eve aşırı yorgunum ama böyle bir şeye de bünyemin ihtiyacı varmışfkhaha8
Sende ne var ne yok abi?

@lacivertlacivert is verified member., bizde hayat hep yoğundur. Yoğun olmasa bile ben kendime yoğunlaştıracak iş bulurum :)
Ülkemi arkadaşlarımı özledim. Ama buralarada alıştım galiba. Dil sorununu İngilizce hariç çözdüm onada başlamam lazım.

Tatil iyi gelir. İyi yapmışsın. Keşke önceden haber verseydin @Hatra ile çay İçerdin Bursada :)

Gençlik sence pazar günü seçim için kime onay verir?

@QasemQasem is verified member., abi ister sol kesim kazansın ister sağ kesim her türlü olaylar çıkacakmış hissiyatı var. Çıkar çıkmaz orasını bilemem. Ama herkes çok gergin. Şimdi bile insanlar kendi arasında ufak tefek kavgalar yaşıyor. Seçim sonucunda aa evet diğer taraf kazandı hadi yaşamaya devam edelim gibi bir şeyden ziyade nasıl diğer taraf kazanır,oylar çalındı, haklar yenildi diyip insanların olay çıkartması daha çok olası gözümde. Umarım ağır şeyler yaşanmaz. Belki tamamen yanlış düşünüyorum ama çevremdeki ve sosyal medyadaki arkadaşlarım üzerinden gözlemlediğim bu.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri