Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ZARiP bugün çarşıda işim vardı. Senin uyarını dikkate aldım 12 den önce işlerimi halletmeye çalıştım. Merkezde aynen söylediğin gibi 12 buçuk civarında yağmur yağmaya başladı eve geldim biraz daha arttıKütahya ve Afyon'da devam eden yağmurun akşama doğru karla karışık yağmura.
Akşam kara dönmesini, kar yağışının sabah erken saatlere kadar devam etmesini, şehir merkezlerinde 5-10 yükseklerde 10-15 cm kar örtüsü oluşmasını bekliyorum. @AsyA
Mübarek ne güzel yağıyor hem Kütahya'da hem Afyon'umuzdaZARiP bugün çarşıda işim vardı. Senin uyarını dikkate aldım 12 den önce işlerimi halletmeye çalıştım. Merkezde aynen söylediğin gibi 12 buçuk civarında yağmur yağmaya başladı eve geldim biraz daha arttıSen bu işi yapıyorsun harikasın
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.