Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Soru-Cevap ve Meteorolojik Sohbet

Eskişehir'de 1 saat sonra yağmurun başlamasını, akşam yağışın karla karışık yağmura, geceye doğru kara dönüşmesini, kar yağışının yarın öğle saatlerinde kesilmesini, merkezde 4-5 cm yüksek kesimlerde 10 cm kar örtüsü oluşmasını bekliyorum.

Kütahya ve Afyon'da devam eden yağmurun akşama doğru karla karışık yağmura.
Akşam kara dönmesini, kar yağışının sabah erken saatlere kadar devam etmesini, şehir merkezlerinde 5-10 yükseklerde 10-15 cm kar örtüsü oluşmasını bekliyorum. @AsyAAsyA is verified member.
ZARiP bugün çarşıda işim vardı. Senin uyarını dikkate aldım 12 den önce işlerimi halletmeye çalıştım. Merkezde aynen söylediğin gibi 12 buçuk civarında yağmur yağmaya başladı eve geldim biraz daha arttı :) Sen bu işi yapıyorsun harikasın fkbudur1

ZARiP bugün çarşıda işim vardı. Senin uyarını dikkate aldım 12 den önce işlerimi halletmeye çalıştım. Merkezde aynen söylediğin gibi 12 buçuk civarında yağmur yağmaya başladı eve geldim biraz daha arttı :) Sen bu işi yapıyorsun harikasın fkbudur1
Mübarek ne güzel yağıyor hem Kütahya'da hem Afyon'umuzda :gls:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri