Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Soru-Cevap ve Meteorolojik Sohbet

@ZARiPZARiP is verified member., hocam 8 Şubat için İstanbul’a kar görünüyor gibi tv de haberler esinlendi nedir durum ben senden aldığım haberle plan kuruyorum onları kale almıyorum fktrip0

@ZARiPZARiP is verified member., hocam 8 Şubat için İstanbul’a kar görünüyor gibi tv de haberler esinlendi nedir durum ben senden aldığım haberle plan kuruyorum onları kale almıyorum fktrip0
Kar diyen arkadaşlar olaya çok değişik penceren bakıyorlar galiba.
Şuan için ne benim ne de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bırakın İstanbul, Trakya/Marmara için yağışın cinsi kesinlikle yağmur.
Modeller kar için uyarı veriyor mu, hayır.
E bu arkadaşlar neden böyle, çünkü tutarsa kahraman, tutmazsa "ee tahmin bu conom" diyecekler :gls:
Ama ben yine de kar için tekrardan güncellenecek modelleri takipte kalacağım.
Belki yağışın cinsi kara dönüşebilir.
Ama 8'i için şuan ki tahöin şu şekilde:
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Çorum, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların genellikle yağmur, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

İstanbul başta olmak üzere batıda güneş ve hafif ılık hava görenler!
Havaya aldanma.
Akşamdan sonra işler değişiyor.
İzmir, Çanakkale, Trakya ve İstanbul hattında şimşek ve gök gürültüsü sesleri duyabiliriz.
İstanbul'a baktığımızda gece şakır şakır bol yağmur gözüküyor.

Adsız.png

@ZARiPZARiP is verified member., ama işte o yükseklerde olsaydım da deniz seviyesinde olmasaydım fksirin7
Bir tarafım yoksullara hüzünlenip yeterince yardım elimi uzatamayan, diğer yanımda çocukluğumdan bu yana süregelen kar aşkı. fkhayir3
Allahım aş/ı olmayanlar AŞ, yakıtı olmayanlara bol yakıt nasip eyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri