Açım aç usta gidiyom kahvaltı yapmayaOkumadın demedim ben düzelten dek okumuşsun demek istedim. Tekrar oku içerik düzeltildi![]()
Menemen yapicam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açım aç usta gidiyom kahvaltı yapmayaOkumadın demedim ben düzelten dek okumuşsun demek istedim. Tekrar oku içerik düzeltildi![]()
Boğazında kalmasınAçım aç usta gidiyom kahvaltı yapmaya
Menemen yapicam![]()
Teşekkürler foto atarim ekrana banarsın artık napimBoğazında kalmasın
Bu karantinada olan birine yapılır mı
Afiyet olsun.
Teşekkürler foto atarim ekrana banarsın artık napim![]()
Vayy ikinciye düşSen ikinciyi düş bak biz neler yapıyoruz forumca her yediğimizi içtiğimizi atacaz![]()
forumda actıgın ıcerıklerı yansıtmıcaksan forum gerıde kalırxenforoya bir portal kursak güzel olur aslında ama portalın bir hedef üzerine açılması lazım.. yoksa içeriği portala yansıtmak gereksiz
portala ne gerek var ozaman abi. genel forumlarda portal saçma oluyor . meseal bir oyun sitesi olsa veya bir popcu şarkıcı sitesi hani onun üzerine portal açılıp yansıtıla bilir. ama genel forumda portalın geniş yelpaze şeklinde içeriği çekmesi çok büyük sıkıntı olur.. bir yerinde duran içerik yok genel her yerden içerik çekince site anahtar kelimesinden dışarı çıkarforumda actıgın ıcerıklerı yansıtmıcaksan forum gerıde kalır
aksıne daha cekıcı bır gorunum elde edılıyor gurup ızınlerınden belırlı guruplara one cıkarma yetkısı verıceksın selam sabah hasansabbah yazan dusmıcekportala ne gerek var ozaman abi. genel forumlarda portal saçma oluyor . meseal bir oyun sitesi olsa veya bir popcu şarkıcı sitesi hani onun üzerine portal açılıp yansıtıla bilir. ama genel forumda portalın geniş yelpaze şeklinde içeriği çekmesi çok büyük sıkıntı olur.. bir yerinde duran içerik yok genel her yerden içerik çekince site anahtar kelimesinden dışarı çıkar
bi yerde bu konuyu okudumda xenforoya portal açmak güzel olur ama bir ana teması yani bir ana konusu bir hedefi olmalı.
misal forum kaleminde ne var ? yazılar var ne yazısı misal atalım sözlük diyelim veya düşünce platformu bu ikisinden birisini yansıtmak gerekiyor... çünkü google portalı ayrı bir site gibi tek alan adından indexliyormuş.
örnek güzel :haha: haha ula abi :haha: selam sabah hasansabbah :haha:aksıne daha cekıcı bır gorunum elde edılıyor gurup ızınlerınden belırlı guruplara one cıkarma yetkısı verıceksın selam sabah hasansabbah yazan dusmıcek
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
Forum Oyunları |
Yaz-çiz
İçinden Geçeni Söyle
|
1879 36140 | |
|
60%
|
İlgilenildi | 0 11 | ||
|
60%
|
İlgilenildi | 0 4 | ||
|
60%
|
İlgilenildi | 8 30 | ||
|
43%
|
Forum Oyunları |
Yaz-çiz
İçinden Geçeni Fotoğrafla
|
11 758 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.