Açım aç usta gidiyom kahvaltı yapmayaOkumadın demedim ben düzelten dek okumuşsun demek istedim. Tekrar oku içerik düzeltildi![]()
Menemen yapicam

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Açım aç usta gidiyom kahvaltı yapmayaOkumadın demedim ben düzelten dek okumuşsun demek istedim. Tekrar oku içerik düzeltildi![]()
Boğazında kalmasınAçım aç usta gidiyom kahvaltı yapmaya
Menemen yapicam![]()
Teşekkürler foto atarim ekrana banarsın artık napimBoğazında kalmasın
Bu karantinada olan birine yapılır mı
Afiyet olsun.
Teşekkürler foto atarim ekrana banarsın artık napim![]()
Vayy ikinciye düşSen ikinciyi düş bak biz neler yapıyoruz forumca her yediğimizi içtiğimizi atacaz![]()
forumda actıgın ıcerıklerı yansıtmıcaksan forum gerıde kalırxenforoya bir portal kursak güzel olur aslında ama portalın bir hedef üzerine açılması lazım.. yoksa içeriği portala yansıtmak gereksiz
portala ne gerek var ozaman abi. genel forumlarda portal saçma oluyor . meseal bir oyun sitesi olsa veya bir popcu şarkıcı sitesi hani onun üzerine portal açılıp yansıtıla bilir. ama genel forumda portalın geniş yelpaze şeklinde içeriği çekmesi çok büyük sıkıntı olur.. bir yerinde duran içerik yok genel her yerden içerik çekince site anahtar kelimesinden dışarı çıkarforumda actıgın ıcerıklerı yansıtmıcaksan forum gerıde kalır
aksıne daha cekıcı bır gorunum elde edılıyor gurup ızınlerınden belırlı guruplara one cıkarma yetkısı verıceksın selam sabah hasansabbah yazan dusmıcekportala ne gerek var ozaman abi. genel forumlarda portal saçma oluyor . meseal bir oyun sitesi olsa veya bir popcu şarkıcı sitesi hani onun üzerine portal açılıp yansıtıla bilir. ama genel forumda portalın geniş yelpaze şeklinde içeriği çekmesi çok büyük sıkıntı olur.. bir yerinde duran içerik yok genel her yerden içerik çekince site anahtar kelimesinden dışarı çıkar
bi yerde bu konuyu okudumda xenforoya portal açmak güzel olur ama bir ana teması yani bir ana konusu bir hedefi olmalı.
misal forum kaleminde ne var ? yazılar var ne yazısı misal atalım sözlük diyelim veya düşünce platformu bu ikisinden birisini yansıtmak gerekiyor... çünkü google portalı ayrı bir site gibi tek alan adından indexliyormuş.
örnek güzel :haha: haha ula abi :haha: selam sabah hasansabbah :haha:aksıne daha cekıcı bır gorunum elde edılıyor gurup ızınlerınden belırlı guruplara one cıkarma yetkısı verıceksın selam sabah hasansabbah yazan dusmıcek
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.