Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

bu site şuan ölü mybb destek sitesi bitmiş sayılır portal dediğim biraz buna benziycek modifiyeli

xenporta hayatta kurmam sen bılırsın
yahu olmayan birişeyin nasıl duracagını nasıl bilecen abi .. sana widgetten yapacam diyom :D kurarım ben bi merak ettim hem begenmezsem ben zaten silerim tek tuşluk iş :D ama sizede göstermem lazım begenilirse kullanılır yani :kro:

ama sen kuraydın bi testing çalardım senden bişiler :op: :haha:

yada kurulu bir siteden bakmak lazım .. şimdi o entegre bir sprictmiş abi . sende kurma kendine test olarak :D boşa çöplük olur kaldıracağın zaman bi kurulu yerden görmek lazım ..widgetle daha harika olur diye düşünüyom ben :D htmlden yapılıyorya e htmlde css giydiriyoz :D yemin ediyoum yeni bir temadan daha çok güzel bişi olur giriş :D

ya siz düşünün zevk işini bana bırakın :haha: tamam neyse uzatmıyim yapınca kobay denek yerde sallarım link Wy;Wy;:dans:

bak bu xf nin orjinal portalı .. dediğim bu degil .. bu adamlarınki aynı dizine bir site kurar gibi çalışıyor entegre sistem bu benimkisi widgetlerden oluşuyor dış sayfa gibi neyse ben denediğimde örnegini sizlere link atarım dn;; dn;; dn;; dn;; dn;; dn;; şu tek oynayan kızla beni bi tanıştırın ya :haha:

Tüm portallar worlpressi baz alır xf nin de wordpress temelli.
Farklı bişey denersen link beklerim yani mevcutlar benim çok hoşuma gitmedi. Bir iki örneğe baktım haber sitesi gibi duruyorlar

ya bu wordpress benim heycanlı zamanlarımda yoktu :D blogcular için geliştirilen birşey böyle popüler degildi.. adama bakıyom webmaster adam on numara .. sitesini bakıyom wordpress kadınlarla ilgili sağlık bilgileri paylaşmış mesela. e adam reklam alıp para kazanıyor galiba yoksa bir webmaster kendi kendisini harcamaz.. çogu kişide wordpress var sonra forumu var . wordpres durmadan içerik isteyen bir sistem .. forum öylemi bırak kalsın kendi başına aylarca bir şekilde kapalı toplum yeri oluyor ama wordpress mantıgı sosyal medyadaki canlı paylaşımlar gibi hep bir yeni bilgi istiyor hep bir faydalı bişiler girmen lazım..

portalların hepsi wordpres bazı alıyorda allah dan xenforoda olmaz diye bişi yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri