- Web sitesi
- forummeskeni.com
- Burç
- Balık
- Hobim
- Rap-Hiphop
- İsim
- Fatih
- Meslek
- Özel
- Takım
Son bir destek sonrası bu aydan sonra herşey yoluna giriyor :dans:riske girip dükkan açma planlarını devreye sokuyrum azcık devlet kollarından yararlanalım bakalım .. ben vaad edecem yapacam finansı devlet sen sağlayacan .. yapmıyonmu ? dayılarımızı sokarız devreye ana yok baba yok ben varım ben bittiniz olim siz vg;;
Aklıma geldi ismet inönüye sövmek geliyor içimden
bu deniz gezmişin idamını engelleme adına bişiler yapıyor ya hani yalan lan... ben ne yaprsam yapayım o asılcak diyip en azından asılmasını istemiyordum tarafım belli olsun kafasındaydı o.. ha ama asmaları iyimi oldu kötümü oldu bilemem.. adam devlet kurucam diyordu buda mevcut devleti yıkmak anlamına geliyordu.. evet evet yanlış anlamamışım
Aklıma geldi ismet inönüye sövmek geliyor içimden
bu deniz gezmişin idamını engelleme adına bişiler yapıyor ya hani yalan lan... ben ne yaprsam yapayım o asılcak diyip en azından asılmasını istemiyordum tarafım belli olsun kafasındaydı o.. ha ama asmaları iyimi oldu kötümü oldu bilemem.. adam devlet kurucam diyordu buda mevcut devleti yıkmak anlamına geliyordu.. evet evet yanlış anlamamışım