Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son bir destek sonrası bu aydan sonra herşey yoluna giriyor :dans:riske girip dükkan açma planlarını devreye sokuyrum azcık devlet kollarından yararlanalım bakalım .. ben vaad edecem yapacam finansı devlet sen sağlayacan .. yapmıyonmu ? dayılarımızı sokarız devreye ana yok baba yok ben varım ben bittiniz olim siz vg;;
Aklıma geldi ismet inönüye sövmek geliyor içimden
bu deniz gezmişin idamını engelleme adına bişiler yapıyor ya hani yalan lan... ben ne yaprsam yapayım o asılcak diyip en azından asılmasını istemiyordum tarafım belli olsun kafasındaydı o.. ha ama asmaları iyimi oldu kötümü oldu bilemem.. adam devlet kurucam diyordu buda mevcut devleti yıkmak anlamına geliyordu.. evet evet yanlış anlamamışım

Ayağım ağrıyor. :(
Okumam gereken makale var. Arkadan sezen aksu geçer çalıyor :D
Havalar soğuttu patiklerimi giydim. Sarılı ayağama giydirene kadar kırk takla attım. Kardeşimi köle olarak kullanıyorum bu kısım müthişş :D

Yarın tam zamanlı kapsamlı çalışmaya dönüyoruz. şirket değişti iş düzene girdi mantıgı .. oh be lan çıldıracaktım bu iyi oldu hadi hayırlısı

5 mavi kod
3 ex
2000 hasta
Üçü bir arada mikemmel bir nöbetti
Sıradaki mavi kod sevipte kavusamayanlara gelsin mi musti ahahaa siyirdik acil olarak

Boş yapma ikile (: 1 2 tamam

Vizelere 2haftadan az bir süre kalmışken hala sınavların tarihlerinin açıklanmamasına mı yansam yoksa sınavların nasıl olacağının belirsiz olmasına mı yanayım bilemedim. Ya da hem örgün hem de uzaktan üniversitemin sınavlarının çakışmasına mı yansam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri