Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bide o vardı dimi kullanmadım hiç ama gördüm duydum tamam abi sağol Wy;vegas la cek
Postallı forumlarda çok bulundum eskiden com lu sitelerde sıkça rastlardık Forum Top 10 listesi portala yansırdı ve direk konuya tıklandıgında üye foruma düşüyordu ..
Xenforo da bu mümkün olur mu bilmiyorum arkadaşlar daha iyi bilirsiniz fakat olursa klas çalişma olur ?
bu portal değil .. adamın sitesi komple resimli ızgaralı bu başka benim dediğim portal bu degilZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Örnek site bu var nçbenşm çokta hoşuma gitmedi yad aalışmadığımızdan.
aynen oylePostallı forumlarda çok bulundum eskiden com lu sitelerde sıkça rastlardık Forum Top 10 listesi portala yansırdı ve direk konuya tıklandıgında üye foruma düşüyordu ..
Xenforo da bu mümkün olur mu bilmiyorum arkadaşlar daha iyi bilirsiniz fakat olursa klas çalişma olur ?
yok sende anlamamışsın mybb portalını bilirsin abi be aynısını cf ye uyarlıycaz var bir demo eklentisi bende ama çalışmıyor xenforo mühendislerine örnek olsun diye yapmışlar... ama xenforoya portal yapmak kolay .. widgetlerden yapılcak kendi içinden yani.. tatlı durur ben yaparım onu html bilgim fena değil dn;; ya bu sap kızı kim koymuş :haha: neyse ben yaparım .Ekli dosyayı görüntüle 5729
forumda acılmıs konuları alt alta 3lu sıralar konuyu okumak ısteyen tıklar forum konusuna gıder sızde yanda widgetler yok nasıl durur bılemem
Ekli dosyayı görüntüle 5730
portal ana sayfasında belırledıgınız 8 katagorı konusu sabıt sekılde kalır 4slyat halınde 4 sabıt
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.