Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denek olan 2 numaraya deniycem ben müüsait bir zamanda.. zaten iki numarayı 1 . numaraya yönlendircem 2. fazla onda biraz modifiye deniycem . veyada forumluktan kaldırım başka bir içerik olarak kurucam. .

abi netrona ben v5 teması için video çekecem dedim.. videoyu çekiyomda :D videoda temanın hataları gözükmüyor :D çekerken hatalarını bir bir gösteriyorum karartıyı geç toplanmayı hantallıgı ama videoya bu yansımıyo bandicap'da çekiyorum.. adama kaç gündür video atamadım atacam dedimde.. başka video programı biliyorsan biara bana link salla abi bea

@BaRoNBaRoN is verified member. @Kalpin portal için bende düşündüm ama forum arka plana düşer heleki yeniler forumun yerini bile bulamaz. Haber bölümleri portala yansıtılabilir. Düzenli haber akışı ile forumda hareketli bir iki bölüm daha yansıtılabilir. Ama dediğim gibi forumla portal arasında bir karar vermek gerek. Test ederseniz herhangi bir yerde haberim olsun. Mevcut portalların tasarımı işe yaramıyor.

Postallı forumlarda çok bulundum eskiden com lu sitelerde sıkça rastlardık Forum Top 10 listesi portala yansırdı ve direk konuya tıklandıgında üye foruma düşüyordu ..
Xenforo da bu mümkün olur mu bilmiyorum arkadaşlar daha iyi bilirsiniz fakat olursa klas çalişma olur ?

Postallı forumlarda çok bulundum eskiden com lu sitelerde sıkça rastlardık Forum Top 10 listesi portala yansırdı ve direk konuya tıklandıgında üye foruma düşüyordu ..
Xenforo da bu mümkün olur mu bilmiyorum arkadaşlar daha iyi bilirsiniz fakat olursa klas çalişma olur ?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Örnek site bu var nçbenşm çokta hoşuma gitmedi yad aalışmadığımızdan.

aynen oyle

Ekli dosyayı görüntüle 5729
forumda acılmıs konuları alt alta 3lu sıralar konuyu okumak ısteyen tıklar forum konusuna gıder sızde yanda widgetler yok nasıl durur bılemem
Ekli dosyayı görüntüle 5730
portal ana sayfasında belırledıgınız 8 katagorı konusu sabıt sekılde kalır 4slyat halınde 4 sabıt

Ekli dosyayı görüntüle 5729
forumda acılmıs konuları alt alta 3lu sıralar konuyu okumak ısteyen tıklar forum konusuna gıder sızde yanda widgetler yok nasıl durur bılemem
Ekli dosyayı görüntüle 5730
portal ana sayfasında belırledıgınız 8 katagorı konusu sabıt sekılde kalır 4slyat halınde 4 sabıt
yok sende anlamamışsın :D mybb portalını bilirsin abi be :D aynısını cf ye uyarlıycaz var bir demo eklentisi bende ama çalışmıyor xenforo mühendislerine örnek olsun diye yapmışlar... ama xenforoya portal yapmak kolay .. widgetlerden yapılcak kendi içinden yani.. tatlı durur ben yaparım onu html bilgim fena değil dn;; ya bu sap kızı kim koymuş :haha: neyse ben yaparım .
mybb'nin aynı tarzında olacak belirli bir kategori seçiyorsun onu oortalda hareketli gösteriyor.. ya şey gibi düşün şu top 10 varya onun resimli konulu halini dışardan bakınca her paylaşan oraya çekiliyorya forum bi hareketli görünüyo tatlıda olur yani. kafamda canlandırdım'da o bot işi sıkıntı .hatecs yazamıyom ben :haha: hazır kodlarla çalıştım nasıl yönlenir bilmemde onuda buluruz araştırırız.
portalı bi denemk lazım. ya sanki bi yerde gördüm xenforo portalda bu murat abinin attıgı linkteki gibi degil mybb gibiydi eski versiyonun gelişmişi gibi.. öyle anlamayan bile olsa bir şekilde foruma düşüyordu tıklayınca.. wordpress gibi bir görünüm var ama direk foruma atıyor :D

@BaRoNBaRoN is verified member. hani senin sitende bir olay varya tıklıyonjda site içinde gezdirip duruyor :D onun gibi bir portal gördüydüm

bak bu xf nin orjinal portalı .. dediğim bu degil .. bu adamlarınki aynı dizine bir site kurar gibi çalışıyor entegre sistem bu benimkisi widgetlerden oluşuyor dış sayfa gibi neyse ben denediğimde örnegini sizlere link atarım dn;; dn;; dn;; dn;; dn;; dn;; şu tek oynayan kızla beni bi tanıştırın ya :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri