Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha kahvaltı yapmadan bugün ne pisirsem diye düşünen bi ben değilim demi?
Netflix?Bende varım bugün bu odada ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum![]()
Netflix benim boykot listemde üyeliğimi iptal edeli 6 ayı geçti...Netflix?
Netflix dizileri konuları açmıyor muydun sen ?Netflix benim boykot listemde üyeliğimi iptal edeli 6 ayı geçti...
Kitap ve İstanbul kuşatmasına devam edeyim.
Daha iyi fikir gelirse aklına dürt beni
Netflix dizileri konuları açmıyor muydun sen ?
Hayırlısıİnternetten izliyorum.
Amacım netflixe para kazandırmamak ekonomik anlamda boykot etmek.
Mesela ben Coca colayı yıllardır boykot ederim. Bunu solcuyken, ateistkende yapardım. Ama asla para verip colayı alıp dökerek protesto edecek kadar ahmak olmadım.
Yada biri para vermiş almış sofraya getirmiş, ben cocacolayı protesto ediyorum diyecek kadar aptala olmadım. Amaç ona para vermemek ekonomik olarak zarar vermektir. Boykotun ruhuna aykırı davranmak onu zamanla anlamsız kılar.
Yani ben netflix izlemiyeceğim diye bir karar almadım. Onlara para kazandırmayacağım diye bir karar aldım...
Mesela Atv de izlemiyorum Fox ta ama proğramları kaliteliyse ilgili bölümlere sonradan youtubeden bakıyorum.
Bu arada yarıda kalan o dizileri devam ettireceğimde fırsat bulamadım şu kuşatmaya bitireyim hele sırayla gidiyorum![]()
Hızlı okurumNe çabuk okudun
Ben daha okuyamadım yazdığımı![]()
Okumadın demedim ben düzelten dek okumuşsun demek istedim. Tekrar oku içerik düzeltildiHızlı okurum
Atv fox coca cola
Okumuşum dimi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.