Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Hatra ile Muhabbet (1 Görüntüleyen)

Tanıştığımızda öğretmenlik yapıyordum, ondan olabilir.

O benim öğretmenim, bana kutu kutu penseyi öğreten, mendil kapmaca sevdiren, kalem tutmayı, yazmayı, düşünmeyi öğreten kişi o :)
Saygılar sayın hocam :)
Hastayım uğraşma benimle :)

Hele bak hele. Ben de hastayım diyorum, uğraşmaya mecalim yok. :)

@HatraHatra is verified member. bir hayalini nedense merak ediyorum. Bazen yorumlarını okurken hayat dinginliğin çok hoşuma gidiyor. Ve otomatik Hatra'nın nasıl hayalleri vardır diye merak ediyorum.

@ErvaErva is verified member., pek hayal kuran biri değilim uzun zamandır. Olmasını istediğim bir şeyler tabii ki var. Ancak beni aşan engeller sebebiyle umut etmek ve etmemek arasında sıkışıp kaldığımdan, hayallerim acı verici bir yüke dönüşebiliyor.
Martin Luther King'in "Bir Hayalim var" adlı muhteşem konuşmasını bilirsin. Sanırım konuşmayı 63'te yapmıştı, 68'de de suikasta uğradı... Belki önemli olan hayalin gerçekleşmesi değil ona sahip olmaktır, belki önemli olan yolda kazandıklarındır bilmiyorum ama dünyanın gidişatı karşısında kendimi sindirilmiş pasifize edilmiş güçsüz biri olarak hissediyorum, bu yüzden her şey boşaymış gibi geliyor...
Kurgu dersen tamam, hayal gücüm fena değildir ama hayata, hayatıma dair hayal kurarken pesimist tarafım gelip başıma dikiliyor. Dünya ve insanlık adına pek motivasyonum yok sanırım. Yazmayı çok hayal ettiğim bir roman var, onu da yıllardır ihmal ettim. Çok da yaşayasım yokmuş gibi sakince sıradan yaşıyorum işte...

@HatraHatra is verified member. son zamanlarda ki halimizi ne güzel tarif ettin. Ağzına sağlık. Sen bize günlük yazsan olmaz mi? Ben şimdi seni okuyunca yalnız değilmişim duygusu ile bir omuzlarım daha dik hissettim.

Olabilir aslında, günlük yazmayı düşüneyim. ☺️

O zaman dans fkdans9bazen o kadar ihtiyacımız oluyor ki aaaa yalnız değilmişim demeye. Ben bu sıralar çok çok ayrıştıgımızı ve yalnızlastığımızı hissediyorum.

Çocukluktan bugüne taşıdığın bir esyan var mı @HatraHatra is verified member. nedense sen, senin için özel şeylere sıkı sıkı bağlıymıssın ve saklıyormuşsun gibi geliyor

☺️ Yalnızlaşma ve ayrışma konusunda sana katılıyorum ve bunun bize bilinçli olarak yapıldığını da düşünüyorum. Bir taraftan kişisel gelişimciler biriciksin teksin en önemli olan sensin derken, diğer taraftan olumsuz haberlerle de birbirimize olan güvenimize ve saygımıza saldırılıyor bence. İnsan ilişkileri strateji ve menfaatle temellendiriliyor ve toplum, halk ümmet olmak gibi kavramlar rafa kaldırılıyor. Birlikte olmak, saf olmak sistemi yerle bir edebilecek güce sahip olduğu için günümüzde derinlemesine ve samimi ilişkiler yok ediliyor… Ne kadar yalnız kalırsak o kadar güçsüzüz, böylece sistemin de bir o kadar kontrolünde oluruz çünkü. Aslında birbirimize destek olmaya, dayanışmaya ne kadar çok ihtiyacımız var değil mi…

Çocukluğumdan taşıdığım bir eşyam yok. Bursa’da yok en azından. Ama memleketteki birçok şeyi çocukluğum gençliğim hatıralılarım oluşturuyor, muhtemelen herkes gibi. Memlekette oyuncak köpeğimle uyuyorum mesela. Orada hala çocuğum. Bunu hissetmeyi de çok seviyorum. 🍀

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri