Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Hatra ile Muhabbet (2 Izleyici)

@HatraHatra is verified member., Ama hak ediyorlar yani zamanında en çok okuduğumuz adamlarken yaşadıkları savrulmak kokuşmuşluk insanı çileden çıkarıyor. Kini insanı böyle esir alıyor. :)
Kahvemi alıp twitır başına oturmaktan zevk alıyorum :)

Ben de sana; konuşmalarımız hep tartışmanın eşiğinde devam ediyor, ne zaman sakin sakin, iddialaşmadan iletişim kuracağız, ne zaman üslubunu yumuşatacaksın diye eleştiride bulunuyorum bir de. Adamın hayatı, kaos, tartışma, kavga gürültü. : )))) İyi geldik bu günlere iyi. :)

Ben savaşların mücadelenin muhasebenin adamıyım , bu çizgide yetiştiğim ve genetik olarakta muhalif bir kimlik barındırdığım için ister istemez öz savunma refleksi devreye giriyor. Aslında benim için sıradan olan sizler için karmaşık gelebiliyor. Çünkü ben hayatım boyunca bu mücadelenin içinde yaşadım.

Bu aralar ne ile meşgulsün ?

genetik olarakta muhalif bir kimlik barındırdığım
Tam olarak bu ne demek? Kabak çekirdeği yiyorum yer misin?

@HatraHatra is verified member. Mısır'daki İskenderiye kütüphanesi (bu sıralar çok ilgimi çektiği için algım onunla ilgi herşeyi çekiyor resmen) yaklaşık 100 milyar bilgi parçası ve 12.5 gigibyte veri içeriyormuş. 2020 itibari ile ortalama bir Android telefonun kapasitesi yaklaşık 96 gigibytmış. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizede kabak çekirdeği ikram edebilirim🤭

@ErvaErva is verified member. cım üzerine afiyet baş ağrımı dindiremiyorum gözlerime gözlerime vuruyor nahoşum ama seni okumak beni müthiş pozitife dönüştürüyor iyiki geldin iyiki birlikteyiz iyi yaşa e mi fkdost0

Bilmenin bir şey ifade etmediğini gösteren sayısal veriler... Benim de sayılarla aram hiç iyi değildir Erva :)Çekirdek için teşekkürler afiyet olsun.

Qasem efendi topu bana atmış. Beni sözcüsü tayin etmiş galiba. :) Genetik muhalifliği damarlarında akan asil kanda mevcut yani onu demek istiyor. Doğuştan gelen sonradan kazanılmayan bir özellik.

Bu aralar ne yapıyorum Qasem, bildiğin üzere biraz hastayım. Hafta sonunda bununla mücadele ederek geçireceğim gibi görünüyor. Onun haricinde foruma biraz zaman ayırmaya karar verdim yazma pratikleri yapmak için.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri