Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Analiz Gündem!

"Tarih bilmeyen siyasetçi, pusula okumayı bilmeyen kaptana benzer; ikisi de gemiyi karaya oturturlar."

Ahmet Cevdet Paşa

İsveç'in NATO üyeliğini onaylamamız karşılığında İsveç bizim AB'ye girmemize destek verecekmiş...

@Hejir @Hatra

IMG_20230711_19310980bfdad672a16295.md.png

Ülke tarihinin neredeyse en ağır ve kapsamlı vergi düzenlemelerinin tamamı büyük sermayeye, faiz ve rant gelirlerine dokunmaması, doğrudan orta ve alt gelir grubunu hedef almasında şaşılacak bir şey yok...
Çünkü her iktidar kendi rantını oluşturuyor ve karınlaşarak sistemi ele geçiriyor...

Son vergi adaletsizliği ve eşitiz maaş dağılımı en alt gelirliyi darma duman ederken Karun gibi zenginlere bırak dokunmak onların işlerine bile gelecek düzenlemeler içermiştir.

Bu ülkede sadece emekli olarak emekli sandığı emeklileri mi yaşıyor. Tüm emeklileri kapsamayan torba yasası ve ek MTV vergisini kınıyorum.
Ötv de İstanbul depremi ile bir kereye mahsustu. Hükümete inanmıyor ve güvenmiyorum.
Emekliye zam yapmayıp emekliyi sadece emekli sandığı emeklisi olarak görüp, başkanın kendine zam yaparak emekliyi düşünmemesini red ediyorum. Açlık sınırının çok çok altında olan bu maaşlar kabul edilemez.

Hayvan hakları söz konusu olunca insan haklarını rafa kaldıran insanların tehdit dilinden başka bişey bildiklerini düşünmüyorum. Bunu bir piyasaya dönüştürme çabası hayvanı korumak değil, çözüm endeksli soruna yaklaşmak değil aksine sorunu büyüterek bir kangren haline getirmektir. Bu bağlamda vali Gül'ün attığı adımlar takdire şayan.
Umarım en kısa zamanda buna bir hukuki düzenleme getirilir.

Yine mülteciler gündemde ama kimse yalan iftira ve dezenfarmasyon ile oluşturulan gündemden dolayı gerçekleri görmüyor..
Örneğin yolda 1.920 dolar bulup bunu sahibine ileten Suriyeliydi.

Yine yoğun bir sınır dışı etme politikasından dolayı tekstil ve Sanayi alanında ciddi sorunlar baş göstermeye başladı. Evinde oturup eleştirenler bana sanki bunlara çözüm arıyorlarmışda, Suriyeliler geldi diye iş bulamıyorlarmış.
Onlardan öncede siz buydunuz.

yüzlerce araçlık konvoylarla dolaşanlar, belediye otobüsüyle işe gidenlere "tasarruf yapın" diyor. milyon dolarlık villalarda oturanlar, kiralık daire aramaktan heba olanlara "kemerleri sıkın" diyor. saray sofralarına oturanlar, ucuz ekmek kovalayanlara "kanaat edin" diyor.

Ve "İtibardan “tasarruf olmaz”..dedi🤦🤦 halkımız🤦🤦

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz toplamda 18 anlaşmaya imza atılan Körfez Turunu değerlendirdi. Yılmaz, Körfez'den gelen kaynağın ihracatçıları fazlasıyla rahatlatacağını söyledi.​

Körfez ülkelerinden nemalanırız diye sevinen vatandaşlarımız üzgünüz size pay yok avucunuzu yalayınız.
Tüm yatırımlarda olduğu gibi bu tür ülkelerden dilendigimiz yatırım projelerimin ekmeğini yine zengin yiyecek. Memur emeklisinin tuzu kuru olsun diye zam üzerine zam yapan devlet, bırakın mağdur emekli kesimi dul ve yetimlerin haklarını bir emekli memur kadar gözetmediler. Bunun vebalini nasıl vereceksininiz!

IMG_20230726_105155.md.jpg

Faşizm tam olarak budur.
Faşist devlet olma yolunda adım adım ilerliyoruz.
Çok mu vatanperversiniz, samimimisiniz buyrun emperyalistlerin kurduğu iş yerlerinide böyle yapın. Hepsini istemiyoruz deyin. İngilizce Fransızca tabelaları kaldırın.
Yürek ister değil mi?
Karı kılıklı sözde vatanperverler.

Bugün pazara gittim fiyatlar ateş pahası 30 - 35 liradan aşağı meyve sebze yoktu hatta yeşil fasülye 50 liraydı çok şaşırdım yazık gerçekten çok üzüldüm fakir fukara nasıl geçinecek Allah onların yardımcısı olsun

Kripto işi ile ilgilenen ve coin sahibi olan arkadaşlara duyurudur.. Ay sonuna kadar gözünüzü ekrandan ayırmayınız..

Futbol kulüplerine vergi indirimi istemesi ahlaksızlıktır, hırsızlıktır. Transfer döneminde milyon dolarlar ile şov yapan bu ahlaksızlar değil miydi? Başta FB, GS, BJK olmak üzere futbol kulüplerine Hazine’den, Belediyelerden para aktarılması veya vergi muafiyeti-affı uygulanması kamu kaynaklarının resmen yağmalanması manasına gelir.

Hakların afyonu olarak anılan futbolun finansmanı da halkın vergilerine dayandırılıyor yine.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri