Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Analiz Gündem!

@Dil-figar, yargılansa ne olacak ne değişecek?
BM, NATO vb tüm kuruluşlar sadece insanları oyalamak ve kendi kapital jekoban sistemlerini dayatmak yada meşrulaştırmak için var. İsrail vb katiller zaten bunlardan güç alarak bu katliamlar yapıyor. Boş işler. İsrail, İran Suriye ve Mısır tarih sayfasından silinmeli

IMG_20240128_014416.md.jpg

Hatırladınız mı?
12 Fransız öldüğünde tüm dünya ülkeleri başkanları ayağa kalkmış, kolkola girmiş terörü lanetliyordu.
Peki 25 bin Filistinli, 1,5 milyon süriyeli, 1 milyona yakın Afgan ve 2 milyon ıraklı katledilirken neredeydi bu sahtekarlar....

Devletin sokakta yetkili kılıp, güvenliği sağlasın diye eline silah verdiği insanlar arasında hasta ruhlu, psikopat, sadist tipler çıkabilir.
Ayıklama şarttır.
Ama bu tiplerin aşağılık, zalimce eylemleri görmezden gelinirse sadizm devletin karakterine dönüşür.
Adanada hamile bir "bayanı" acımasızca joplayan polisin sadece görevden alınması yetmez, ibret için en ağır şekilde cezalandırılmalıdır
Korumakla yükümlü olduğunuz insanlara zulmedemezssiniz.

Barışçıl her türlü protesto haktır Derhal 1'i çocuk 43 genci serbest bırakın!

Toplumsal talepleri baskıyla korkutatarak sindirmeye çalışmaktan vazgeçin!

Farklı dünya görüşlerinden gençlerin Gazze için buluştuğu bu vicdânî haykırışa her "insan" omuz vermeli

İktidar israilin nobranlığını yapmaktan, çıkarları için zalimlik yapmaktan derhal vaz geçmeli.

Muhalefet kazanırsa başörtülüleri yaka-paça polis arabalarına bindirip joplarlar diye çığırtkanlık yapanlar görün duyun, bunlar dün yapıldı ama Muhalefet değil AKP nin kuklası olmuş kolluk kuvvetleri eliyle...

#israilleticaretedurde

Ey AKP savunucusu İslamcılar bu utanç size yeter...
Dün arkadaşlar polisin Beyza ve Erva Akyüz kardeşleri göz altına aldıklarını söylediklerinde inanmamıştım. AKP bukadar alçaklaşamaz demiştim. Ama görüntüleri izlediğimde şok oldum, yaka paça joplayarak dövüp arabaya bindirip zorbalıkla başörtüsünü çıkardıkları Ervaydı, Mavi Marmara şehidimiz Cengiz Akyüzün bizlere emanet ettiği, Feyziye Şenoğlu hocamızın iki gözbebeğnden biri olan Ervaydı...

Kahrolsun AKP iktidarı..

Ne yani şimdi bu varsayım bu hikaye polis denen halkı Korumakla vazifeli kişilerin kardeşlerimize yaptığını meşru mu kılıyor.
Bu eylemler dünyanın dört bir yanında hatta İsrailde bile oluyor. Ama kimse dünyanın hiç biir yerinde İsraile ticareti kes diyenlere bu muamele yapılmıyor.
Zaten nerede AKP ye karşı bir ayağa kalkış olsa ya cıa ajanlığı ya mosad ajanlığı hikayeleri hemen servis edilir. AKP trollğüne soyınmazssanız sevinirim. Sol camiada bu ticarete tepki koymak için oradaydı, bizim arkadaşlarımız, öğrencilerimizde.
AKP faşizm, yalancılığı ve riyakarlığını her vatandaş protesto etme hakkına sahiptir. Hiç. Kimse protesto ediyor diye bu muameleye maruz kalamaz. Gezi eylemlerinde bu hikayeleri biz çok dinledik. Şucu bucu diye yıllardır içerde tutılanlar hakkında daha tek bir delil bile ortaya konamadı. İddialar iddialar iddilar

GKg88coXEAA2o_a.jpg
Müslüman mahallesinde elinde her tesbih gördüğünü hacı başı kapalı her gördüğünü bacın zannetme
Mosad ajanı diye yaftaladığınız kişinin kimliğini açıklar mısınız?
Buyrun bende bilmek isterim hikayenin doğru olanını
Sonra gelinde birde benden dinleyin Beyzayı....
Ne ben ne arkadaşım olan ve Mavi Marmara da Şehid düşen Cengiz kardeşim nede bu camia size hakkını helal etmeyecektir.
Bu ayıp size yeter.

Son düzenleme:
@QasemQasem is verified member.,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben sizden bu haberi sormuyorum. Gündemimiz dünki eylemde Mosad ajanı olduğu iddia edilen ve bunu bu resmi buraya taşıyarak iddia ettiğiniz Beyza için soruyorum. Geçmişte olan bir olayı buraya taşıyarak dünki Şehid Cengiz kardeşimizin kızlarına Mosad ajanı yatası yaptığınızın sanırım farkında değilsiniz.

IMG_20240407_183122.md.jpg IMG_20240407_183118.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri