Arşiv FK Ekleme ve Değişimler (1 Görüntüleyen)

Sen bu işi yapıyoooooooon uu)))
Eline sağlık, öylesine sorduk adam gitmiş halletmiş ya helal olsun.

Sen bu işi yapıyoooooooon uu)))
Eline sağlık, öylesine sorduk adam gitmiş halletmiş ya helal olsun.
hocam bizde herşey mevcut aslında ama işte kullanım odaklı .. şimdi ilk kurulumdaki gibi olsak hiç sıkıntı degil herkes gibi standart yap geç . şimdi özelleştirme çok yapıyoruz ya . ona görede ister hazır eklenti olsun ister tasarımsal bizim onu kendimize göre düzenlememiz gerekiyor ondan bazı şeyler sırada bekliyor. . ya ben hava olsun diye demiyorum ciddi diyorum bizim site çok çok farklı bir durumda bu yönden ?

O farkındalığın farkında şuan herkes.
Emeğine diyecek söz şuan için yok eşinle beraber.
Helal olsun sizeÜ)))

O farkındalığın farkında şuan herkes.
Emeğine diyecek söz şuan için yok eşinle beraber.
Helal olsun sizeÜ)))
Benim birşeyim yok . Yolu veren Murat abi ? Gir dal parçala canın sağolsun diyor. bende avı yakalayıp getirip hep beraber afiyetle yiyoz hacı :haha:

Sitemizin oto crop yani resim ölçeklemesi biraz daha kısılmıştır. sıkıştırma yapması için.. eger uygunluk açısından faydasını görürsek biraz daha kısa bilirim ebat boyutlarını . sorun teşkil edersede açarız.. durumu yerinde inceleyip akışa göre ayarını vericem.
duyuruda belirtme sebebim problemmi var sorusu gelmesin.. kendimiz yapıyoruz çünkü

Bugün Doğum Günü Olan üyelerimiz Widgetti eklenmiş aktiftir..
Kusura bakmayın ben Aktif sanıyordum kurulu dahi değilmiş .
Doğum günü gelenlerin Altta istatistlikler alanında özel gününde belirecektir .

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Yine bi şeyleri başarıyorsun :T:

Masa üstü görünümler için.
Konu bilgileri blogu eklenmiştir.
detaylı konu açıklamasını barındırır konuyla alakalı..

Gereklimiydi ?
Hayır değil mobile kapatıldı sadece estetik açıdan görüntü vermesi için masa üstü ortamında uyguladım.

Sosyal paylaşım butonları renklendirilmiştir..

mp3 eklentisiz olarak online play link olarak konulmuştur.. ayriyetten indir özelliği yanında vardır bilmeyenler için.
moderatör konu alanları için eklenti eklenmiştir.

Tema header alanı ve ziyaretçi hoşgeldin kutusu renkleri ara sıra değiştirlecektir bunun duyusurana gerek yok
resim ölçeklendirme minimalize edilmiştir.
Tema renklerimizin bazı alanlarda değişimleri olabilir şimdiden duyuruları ben burda kendime not şeklinde yapıyorum bilginize.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri