Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv FK Ekleme ve Değişimler

Sen bu işi yapıyoooooooon uu)))
Eline sağlık, öylesine sorduk adam gitmiş halletmiş ya helal olsun.
hocam bizde herşey mevcut aslında ama işte kullanım odaklı .. şimdi ilk kurulumdaki gibi olsak hiç sıkıntı degil herkes gibi standart yap geç . şimdi özelleştirme çok yapıyoruz ya . ona görede ister hazır eklenti olsun ister tasarımsal bizim onu kendimize göre düzenlememiz gerekiyor ondan bazı şeyler sırada bekliyor. . ya ben hava olsun diye demiyorum ciddi diyorum bizim site çok çok farklı bir durumda bu yönden ?

O farkındalığın farkında şuan herkes.
Emeğine diyecek söz şuan için yok eşinle beraber.
Helal olsun sizeÜ)))
Benim birşeyim yok . Yolu veren Murat abi ? Gir dal parçala canın sağolsun diyor. bende avı yakalayıp getirip hep beraber afiyetle yiyoz hacı :haha:

Sitemizin oto crop yani resim ölçeklemesi biraz daha kısılmıştır. sıkıştırma yapması için.. eger uygunluk açısından faydasını görürsek biraz daha kısa bilirim ebat boyutlarını . sorun teşkil edersede açarız.. durumu yerinde inceleyip akışa göre ayarını vericem.
duyuruda belirtme sebebim problemmi var sorusu gelmesin.. kendimiz yapıyoruz çünkü

Bugün Doğum Günü Olan üyelerimiz Widgetti eklenmiş aktiftir..
Kusura bakmayın ben Aktif sanıyordum kurulu dahi değilmiş .
Doğum günü gelenlerin Altta istatistlikler alanında özel gününde belirecektir .

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Yapmaya Çalışıyorum elimden geldiğince ?

Masa üstü görünümler için.
Konu bilgileri blogu eklenmiştir.
detaylı konu açıklamasını barındırır konuyla alakalı..

Gereklimiydi ?
Hayır değil mobile kapatıldı sadece estetik açıdan görüntü vermesi için masa üstü ortamında uyguladım.

Sosyal paylaşım butonları renklendirilmiştir..

mp3 eklentisiz olarak online play link olarak konulmuştur.. ayriyetten indir özelliği yanında vardır bilmeyenler için.
moderatör konu alanları için eklenti eklenmiştir.

Tema header alanı ve ziyaretçi hoşgeldin kutusu renkleri ara sıra değiştirlecektir bunun duyusurana gerek yok
resim ölçeklendirme minimalize edilmiştir.
Tema renklerimizin bazı alanlarda değişimleri olabilir şimdiden duyuruları ben burda kendime not şeklinde yapıyorum bilginize.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri