Mobil sürümde konu açıklamaları kategori açıklamaları gösterilecek şekilde ayarlanmıştır.
------------------------------------------------
ayrıca açıklanmayanlarıda ekleyeyim
posbitte üyelerin profiline girmeden konuları bul butonu konmuştur.. istenilen renkte uyarlayabiliriz emanet koydum ugraşmadım
----------------------------------------------------------------------------
footer alanında ufak bir modifiye yapılmıştı renklendirme
---------------------------------------------------------------------------
yurt dışı yurt içi proxsi kullanırımları filtrelenmiştir
-----------------------------------------------------------------------------
ssl sertifikamız tam güvenlikli sürüme geçirilmiştir CF sunumu ile
---------------------------------------------------------------------------------
Tema ekran ebatı orjinaline getirilmiştir öncesinde performans almak için az biraz daraltılmıştı şuan mobile tam uyumu için orjinal ayar yapılmış optimize edilmiştir
--------------------------------------------------------------------------------------
paylaşlan resimler G-zip harici ultra olarak sıkıştırılacaktır görüntülerinizde bozulma yaşanmayacaktır
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ortalama 3 hafta içinde temamız güncellenecektir bazı gözle görünmeyen problemler çözümlenecektir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Yer yer zaman zaman header renklerimiz degişime ugraya bilir şuanda mavi renklerdeyiz uyum olarak değişiklik adına bazen oyanmalar yapabiliriz bunun bilgisini önceden bildirelim
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
konuyu açarken benzer konular araması çıkmakta bunun sayısını 2 gibi düşürme düşüncem var tam sağlıklı bir performans vermiyor birazdan onu halledicem .. konu içi okuyanlarıda mesaj yazma alanının üzerine almayı planlıyorum 5 dk ya kadar onuda halledicem hepiniz masa üstü pc kullanmıyorsunuz mobilde zaman geçirenleride düşünmek gerekiyor sıkıntı yaşamasınlar inşaallah
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ayriyetten istek talep bölümüne istek eksikleri yazabilirsiniz sorun değil konu kategori benim işim değil ama onlarıda yazın yönlendiren sizlersiniz siz takılıyorsunuz
abiler ablalar ilgilenir o konuda sizlerle..
-------------------------------------
unutmadan buda ince bir ayar oldugu için farketmemiş olabilirsiniz avatar ekleme yerinne ufak defek kaymalar oluyordu yine oluyor tam anlamıyla onu kaybetmedim.. mobile bunun yasıması farketmiyceksiniz ama üye avatarları biraz sol rank ve bilgiler hafif sağ tarafa alındı ..
size 'm-l-o-s-x- xl gibi gibi ayarları biçimlendirildi çünkü .. temanın ve sitenin başı boş oldugunu düşünmeyin her dakka burdayız ilgileniyoruz.. bizim burası açıldı açılalı site kapanmadan aktif iken yapılandırmalar yapılıyor kapatmayada hiç niyetimiz yok
ara sıra zenon farların dansı gibi renk cümbüşüne denemelere denk gelebilirisiniz ama rahatsız olmazsınız eglenmenize bakın
----------
( Resmi ağız ile konuşmayı sevmiyorum böylesi daha samimi )