En Son Ne İzledin ? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı interceptor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film & Dizi Analiz / Eleştiri / Tanıtım
Bir haftadır evden çalışıyorum..

the person of interest serisinin tümünü soluksuz izledim muhteşemdi:)

Dizi, gizemli milyarder
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
(
) tarafından işe alınan, eski
ajanı
'in (
)
'ta şiddetli suçları önlemesini konu almaktadır.

Yıllar önce başlayıp ve yarım bıraktığım dizilere geri dönüş yaptım. Şu sıralar İzombie dizisini bitirmeye çalışıyorum. Ama sanırım yine yarım bırakacak gibiyim:rolleyes:

Nihayet The Tudors dizisini bitirdim.sıkıcı,gereksiz,ihtişamlı,bir kralın gençlik yıllarından ölüme kadar olan süreci..savaşlar,entrikalar,ilişkiler.tarih özellikle ingiliz tarihi severler için izlenebilirliği var elbette,ama ingilizleri sevmeyen bıkabilir.

10/6

maxresdefault.jpg

ben izledim siz kendinizi yakmayın : ))) bir anda kuruklu yıldız beliriyor,nasa veya kimse farkedememiş ve iki hafta içinde dünyaya çarpacak,bir ailenin başından geçenler anlatılıyor.film iyi değil ileri ala ala izledim ki adetim değildir normalde.sadece bu gibi felaket anlarında insanların ne kadar çaresiz olabileceği ve kaos ortamının fena olmayan bir anlatımı var.

10/4

Az önce Wonder Women 1984 'ü izledim.

film Çin'de gösterime girdi bir iki hafta önce ve şu anda internette var.indirip izledim.

fena değildi.biraz fazla uçuk geldi bana,yani pandemi süresince biraz aceleci yapılmış gibi.sonuçta aslında film hazırdı ve mayıs ayında girecekti vizyona.iki buçuk saat sürüyor.

Dip not: film bittikten sonra yazılar akarken bir sahne daha var,yazıların sonunda sahne yok.

Marco Polo

İlk sezonu bitirdim,bitirdim dediğime bakmayın ben mi ilk sezonu bitirdim dizi mi beni bitirdi çözemedim.çok ağır işliyor.biraz gereksiz uzun olmuş bence bölümler.fena değil zaten iki sezon,merak ettiğim için bitiricem.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri