En Son Ne İzledin ? (2 Izleyici)

• Kullanıcı interceptor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film & Dizi Analiz / Eleştiri / Tanıtım
Vikings'i nihayet bitirdim. son yayınlanan 10-20 arası bölümlerle final yapan Vikings'in final bölümlerini izlemesekte olurmuş.çok gereksiz anlamsız ve boşa vakit kaybı olmuş.ilk üç sezon dışında gerisi pek izlenir değil.ilk üç sezonda Ragnar'ın yaşama dair hedefleri o dönem çağlarında normal ve kabul ediliebilirdi.

Snowpierceri izlemeye devam ediyorum.
Kştaba ağırlık verdim galiba ondan çok aksadı. Son 2 bölümdeyim :)

Fransızca dizi izlemediğimi fark edip dün La Mante ve The Forest dizilerini izledim. Cinayet bilinmezlik seviyorsanız tavsiye ederim. Her iki dizi de 6bölümlük kısa ama keyifli dizilerdi. İkisini de çok beğendim.

Vikings'i nihayet bitirdim. son yayınlanan 10-20 arası bölümlerle final yapan Vikings'in final bölümlerini izlemesekte olurmuş.çok gereksiz anlamsız ve boşa vakit kaybı olmuş.ilk üç sezon dışında gerisi pek izlenir değil.ilk üç sezonda Ragnar'ın yaşama dair hedefleri o dönem çağlarında normal ve kabul ediliebilirdi.
Ragnersiz de vikingler ne bilim ya
Son sezondayım

John Wick Parabellum.

Aksiyon çok fazla,maşallah leblebi yer gibi adam öldürüyorlar.fena değildi.fakat bir kaç sahne çok amatörceydi bence.keanunun motor sahnelerinde ki dublör çok belli oluyordu ayrıca Halle Bary'nin sahneleri falan çok amatörce geldi bana.ama genel anlamda iyidi.

The Haunting Bly Manor

ilk bölümü izledim,fena değildi.ama iki çocuk da evlerden uzak aman Allahım : ))) tam evlatlık verilecek çocuklar.ilk iki bölümde bir hareket yoktu ama sanırım sonlara doğru daha iyi olacak.kime sorduysam The Haunting Hill House2dan daha iyi olduğunu söyledi.

Dün akşam Snowpiercer dizisine başladım. Ve bugün ilk sezonu bitirdim. Açıkçası iyi ve kötü yorumları görerek başlamıştım. İyi yorumlar daha çoğunlukta idi. Ama beklediğim gibi olmadı. Evet birinci sezonu izledim ama sırf boşluktan izlemiş olabilirim. Yani çoğu sahne tahmin edilebilir ilerledi. Bir tek sonunu öyle beklemiyordum. Ki o da devam sezonu geleceği içindi bence.
İzlenebilir bir dizi mi? Evet. Ama kesinlikle izlenmeli mi? Bence hayır.

Dün akşam Snowpiercer dizisine başladım. Ve bugün ilk sezonu bitirdim. Açıkçası iyi ve kötü yorumları görerek başlamıştım. İyi yorumlar daha çoğunlukta idi. Ama beklediğim gibi olmadı. Evet birinci sezonu izledim ama sırf boşluktan izlemiş olabilirim. Yani çoğu sahne tahmin edilebilir ilerledi. Bir tek sonunu öyle beklemiyordum. Ki o da devam sezonu geleceği içindi bence.
İzlenebilir bir dizi mi? Evet. Ama kesinlikle izlenmeli mi? Bence hayır.

önce filmi izlediniz mi acaba ? film ile dizi bir iki farklılık gösteriyor çünkü.

The Haunting Bly Manor

ilk bölümü izledim,fena değildi.ama iki çocuk da evlerden uzak aman Allahım : ))) tam evlatlık verilecek çocuklar.ilk iki bölümde bir hareket yoktu ama sanırım sonlara doğru daha iyi olacak.kime sorduysam The Haunting Hill House2dan daha iyi olduğunu söyledi.

Bitirdim..

The haunting hill house bence daha iyidi.gerilim ve korku düzeyi daha yüksekti.evin korkutucu atmosferi daha geriyordu. the haunting bly manor ise bence daha duygusal dramatik bir aşk hikayesine daha çok bağlanıyor finaliyle.biraz sıkıldım.

10/6

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri