Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

@interceptor 'The last samurai' filmini izledim bugün. Çok beğendim :) Senin konun var mı diye baktım, özel bir başlık açmamışsın buraya yazdım. Nasıl yorum yapılacağını bilemedim. Sen bi örnek konunu göster onun gibi yorum yapayım :)

@NoktA, bizim film analiz konuklarımız bak orda görürsün.
Şimdi SEE için açıcam ona bak aç :)

SEE izledim. 1. Sezon 7. Bölüm bitti kaldı bir bölüm galiba yada iki bölüm bakmadım önüme :)
Ama beğendim. İkinci sezonu dört gözle bekliyorum.
Şimdi analiz zamanı...
Analizlerim spolier içerir bilginiz olsun :)

@interceptor 'The last samurai' filmini izledim bugün. Çok beğendim :) Senin konun var mı diye baktım, özel bir başlık açmamışsın buraya yazdım. Nasıl yorum yapılacağını bilemedim. Sen bi örnek konunu göster onun gibi yorum yapayım :)

@QasemQasem is verified member. de dediği gibi analiz konusu olarak sen bir başlık açabilirsin,hem yorumlarını çok merak ettim. çok çok iyi film,öğretici bir çok yanı olan bir film bence.merak ettim.haydi bir konu açarak içinde hem bize filmi tanıt insanlar seninde sayende filmi izlemek isteyebilirler hemde analizini düşünceni yaz merakla bekliyorum :sp2::sp2:

Çiçero ( Türk Filmi )
Inside Man
The Illusionist
Swordfish
Togo
The Tourist
Oz the Great and Powerful

The Last Samurai ( izledin )
Arrival
The Greatest Showman

bu iki filmi izledikten sonra yukarıda önerdiğim filmleride önerdiğim sırayla izleyebilirsin hepsi iyi filmdir,içinde çocuk filmi de var soygun filmide : )))

@NoktA

@NoktA, bizim film analiz konuklarımız bak orda görürsün.
Şimdi SEE için açıcam ona bak aç :)

SEE izledim. 1. Sezon 7. Bölüm bitti kaldı bir bölüm galiba yada iki bölüm bakmadım önüme :)
Ama beğendim. İkinci sezonu dört gözle bekliyorum.
Şimdi analiz zamanı...
Analizlerim spolier içerir bilginiz olsun :)

Tamam bakıyorum teşekkür ederim hocam :) Benimde yorumum spolier içerecek sp;;

@QasemQasem is verified member. de dediği gibi analiz konusu olarak sen bir başlık açabilirsin,hem yorumlarını çok merak ettim. çok çok iyi film,öğretici bir çok yanı olan bir film bence.merak ettim.haydi bir konu açarak içinde hem bize filmi tanıt insanlar seninde sayende filmi izlemek isteyebilirler hemde analizini düşünceni yaz merakla bekliyorum :sp2::sp2:

Bakalım yapabilecek miyim :) Yapınca seni etiketlerim :D

Dredd

daha önce Sylvester Stallone'nin oynadığı 1995 yapımı filmin üstüne yapılan 2012 yapımı Dredd filmini izledim dün.film bana çok çakma geldi.

10/5

The Little Things

Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto

kadro müthiş,suç.dram ve gizem var.filmi baya beğendim fakat sonu beklediğim gibi olmadı biraz hayal kırıklığı oldu bende.yine de iyi film diyebiliriz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri