Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

Evet izledim. En çok sihirbazı sevdim teşekkür ederim :)
Qasem bana bir sinema ajandası yapmamı, İzlediğim filmlerle ilgili yorumlar yazmamı söyledi. İleride güzel bi film arşivim olurmuş. İzlediğim filmleri kendi yorumumla oraya yazdım buraya yazmadım :D Tekrar teşekkür ederim ty;;

@NoktA, bence buraya aktarmalısın merak ettim şimdi :)

Teen Wolf 1. Sezon 7.8. Bölümler.
Birinci. Sezon bitsin yoruma açıcak konuyu ama sevmedim çok ergence bir film.
1. Sezondan sonra izlemem 6 sezon yapmışlar
The Last kindom a devam edebilirim.
Teen Wolf a 10 üzerinden 4 :)

Çiçero ( Türk Filmi )
Inside Man
The Illusionist
Swordfish
Togo
The Tourist
Oz the Great and Powerful

The Last Samurai ( izledin )
Arrival
The Greatest Showman

bu iki filmi izledikten sonra yukarıda önerdiğim filmleride önerdiğim sırayla izleyebilirsin hepsi iyi filmdir,içinde çocuk filmi de var soygun filmide : )))

@Eylül bunları sende izle ıh;;

The Game ( 1997 )
The Usual Suspects (1995)
Shindler's list (1993)
Forrest Gump (1994)
The Green Mile (1999)
District 9 (2009)
Deja Vu ( 2006 )
The Prestige ( 2006 )

Bu filmlerin çoğunu izlemiş olabilirsin belki,ayrıca izlemediysen bu filmlerin bazıları baya ağır gelebilir. ama çok iyi bir film listesi bu.

@NoktA

The Game ( 1997 )
The Usual Suspects (1995)
Shindler's list (1993)
Forrest Gump (1994)
The Green Mile (1999)
District 9 (2009)
Deja Vu ( 2006 )
The Prestige ( 2006 )

Bu filmlerin çoğunu izlemiş olabilirsin belki,ayrıca izlemediysen bu filmlerin bazıları baya ağır gelebilir. ama çok iyi bir film listesi bu.
Tamam çok teşekkür ederim ty;;

The Game ( 1997 ), Agora, Sherlock un 4 bölümünü izledim.

interceptor böyle giderse sana yetişeceğim :D
yetiş yetiş : )

eğer film ve dizi izlemekten keyif alıyorsan ne mutlu bana.Sinema bir hayal dünyasıdır. insanı mutlu eder.iyi seyirler dilerim.

Killing Eve

3. sezon bitti 4. sezonu da yakında geliyor sanıyorum.ilginç bir dizi.fakat tavsiye edermiyim bilemedim.

10/5

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri