Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

Bugün Biohackers dizisini izledim. Kısa diye başlamıştım ama meğersem 2.sezonu da varmış dizinin:gulucuk:
Genetik son zamanlarda ilgimi çekmeye başlamıştı. Diziyi de o sebeple izledim diyebilirim. Bazı şeyler çok hızlı işlenmiş. Biraz daha detaylı işlenebilirdi diye düşünüyorum. Ama genel olarak hoşuma gitti. İzlenir mi? Evet. Kesinlikle izleyin der miyim şimdilik hayır. 2.sezonu daha güzel gelirse ama öneririm.

İzlemedim. Çevremde izleyenler film daha iyi dediği için filmine bakmayı düşünüyorum ama emin değilim hala :unsure:

önce filmi izleyip diziye başlasanız daha iyi olurdu bence.belki de filmi de beğenmezdiniz ama en azından diziyi daha iyi anlamış olabilirdiniz.

önce filmi izleyip diziye başlasanız daha iyi olurdu bence.belki de filmi de beğenmezdiniz ama en azından diziyi daha iyi anlamış olabilirdiniz.
Yani bilemiyorum. Filmini izleyeceğim bir gün inşAllah. Ama diziyi izlerken sahnelerin çoğu başka filmleri başka dizileri çağrıştırdı. Ve çok tahmin edilebilir işlenmişti. Belki de bu yüzden sevemedim.

Bugün Black Spot'a başladım. 2 sezon olduğunu görünce mutlu olmuştum. Şu sıralar hep tek sezonluk dizilerden gidiyordum. Ama beklediğim gibi çıkmadı. Bilmiyorum belki de La Mante ve The Forest dizilerinden dolayı beklentiye kapılmış olabilir. Ama 7.bölüme bile çok zor geldim. Ve 7.bölümde bıraktım. Bu tarz diziler ilgimi çekse de bu dizide bir sıkılmışlık geldi içime. Sarmadı. Bölümleri heyecanla izleyemedim. Ve daha fazla dayanamayıp bıraktım. 7.bölüme kadar sabretmemin sebebi de ilk sezonu indirmiş olmamdı :gulucuk: Yoksa daha erken bırakırdım:gulucuk:

@interceptor nerdesin bugün sınavlarım bitti. Evde sinema keyfi yapacağım. Bana bir film ismi verebilir misin :nida

hadi gözünaydın o zaman.umarım sonuçlarda iyi gelir.

hangi tarz film istersin ?

tarzdan bağımsız olarak;

The Last Samurai
Arrival
The Greatest Showman

önerebilirim öncelik olarak

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

hadi gözünaydın o zaman.umarım sonuçlarda iyi gelir.

hangi tarz film istersin ?

tarzdan bağımsız olarak;

The Last Samurai
Arrival
The Greatest Showman

önerebilirim öncelik olarak

Forrest Gump gibi konulu film olsun lütfen :) ben yaratıklı korku filmi sevmiyorum. Bilim kurgu olabilir sadece alt yazılı olmasın türkçe dublaj olsun :) İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkür ederim ty;;

Forrest Gump gibi konulu film olsun lütfen :) ben yaratıklı korku filmi sevmiyorum. Bilim kurgu olabilir sadece alt yazılı olmasın türkçe dublaj olsun :) İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkür ederim ty;;

The last samurai çok filmdir,samurayların eline düşen bir amerikan askerinin hikayesi ama öğretici bir film.

Arrival bilim kurgu ve dil bilimi ile ilgili iyi film.

The Greatest Showman müzikal bir fil ama hikayesi ve hayal dünyası olan bir film.üçüde iyidir.tavsiye ederim.sen bunları izle yine tavsiye ederim sonra film.tabi izlersen yorumda yaparsın : )

The last samurai çok filmdir,samurayların eline düşen bir amerikan askerinin hikayesi ama öğretici bir film.

Arrival bilim kurgu ve dil bilimi ile ilgili iyi film.

The Greatest Showman müzikal bir fil ama hikayesi ve hayal dünyası olan bir film.üçüde iyidir.tavsiye ederim.sen bunları izle yine tavsiye ederim sonra film.tabi izlersen yorumda yaparsın : )

Tamam izledikçe yazarım çok teşekkür ederim :dsy:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri