Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Bir haftadır evden çalışıyorum..

the person of interest serisinin tümünü soluksuz izledim muhteşemdi:)

Dizi, gizemli milyarder
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
(
) tarafından işe alınan, eski
ajanı
'in (
)
'ta şiddetli suçları önlemesini konu almaktadır.

Nihayet The Tudors dizisini bitirdim.sıkıcı,gereksiz,ihtişamlı,bir kralın gençlik yıllarından ölüme kadar olan süreci..savaşlar,entrikalar,ilişkiler.tarih özellikle ingiliz tarihi severler için izlenebilirliği var elbette,ama ingilizleri sevmeyen bıkabilir.

10/6

maxresdefault.jpg

ben izledim siz kendinizi yakmayın : ))) bir anda kuruklu yıldız beliriyor,nasa veya kimse farkedememiş ve iki hafta içinde dünyaya çarpacak,bir ailenin başından geçenler anlatılıyor.film iyi değil ileri ala ala izledim ki adetim değildir normalde.sadece bu gibi felaket anlarında insanların ne kadar çaresiz olabileceği ve kaos ortamının fena olmayan bir anlatımı var.

10/4

Az önce Wonder Women 1984 'ü izledim.

film Çin'de gösterime girdi bir iki hafta önce ve şu anda internette var.indirip izledim.

fena değildi.biraz fazla uçuk geldi bana,yani pandemi süresince biraz aceleci yapılmış gibi.sonuçta aslında film hazırdı ve mayıs ayında girecekti vizyona.iki buçuk saat sürüyor.

Dip not: film bittikten sonra yazılar akarken bir sahne daha var,yazıların sonunda sahne yok.

Marco Polo

İlk sezonu bitirdim,bitirdim dediğime bakmayın ben mi ilk sezonu bitirdim dizi mi beni bitirdi çözemedim.çok ağır işliyor.biraz gereksiz uzun olmuş bence bölümler.fena değil zaten iki sezon,merak ettiğim için bitiricem.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri