bu filmi kim izlemişsse 10. dakikadan sonra bırakmış,ilginç.
Ilginc olanin icini sizde izleyince dolduracaksiniz, ben inaniyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu filmi kim izlemişsse 10. dakikadan sonra bırakmış,ilginç.
〰 size iyi hissettiren her şeyi geride bırakacak kadar cesursanız, bu; evinizden tutun eski bazı pişmanlıklara kadar her şey olabilir, içsel ya da dışsal gerçekliği arayacağınız bi yolculuğa çıkıyorsanız, bu yolculukta karşınıza çıkacak her şeyi bir ipucu gibi görmeye hazırsanız, yolunuza çıkacak herkesi bir öğretmen olarak görmeyi kabul ediyorsanız ve hepsinden önemlisi de kendinizle ilgili bazı zor gerçeklerle yüzleşmeye ve affetmeye hazırsanız. işte o zaman; gerçek sizden asla saklanamaz. 〰 sevgide dengeyi kaybetmek, yaşamın dengesinin bir parçasıdır..eat pray love kitabını saçma bulmuştum, filmi daha samimi ve çerezlik bişey olmuş. aman aman önerilmez ama tatlıştı yine de. vakit bolluğunda izlenir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.