Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Söyleşi Yaren'le Söyleşi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün minimalist yaşamla ilgili bi konu açmıştım ,bu huzur için bi başlangıç olabilir,az tüketim çok huzur :)
Elindekiyle yetinmeyi bilen biriyim ,yüksekte gözüm yok ama bunu herkese tavsiye eder miyim ,bilmiyorum,hayaller,hedefler olmalı belki,ütopik hayallerden bahsetmiyorum,ulaşılabilir ,naif hayaller,bu bizi zinde tutacaktır.
Hayat tecrübemi sormuşsun ,karakterim dışında ne zaman davransam mutsuz oldum ben,her insan nasıl mutlu olacağını bilir,buna göre şekillenmeli hayat ,etraf ne der algısı yerine vicdanım ne diyor demek,onu dinlemek lazım ...

Bi söz vardır ortak,tıp fakültesinden herşey çıkar,arada bir de doktor çıkar..Ateist olan da var,dini bütün olan da ,müzisyen ,ressam ,oyuncu ,aklına ne gelirse yani meslekle alakalı değil ..

Yaren sağlıklı yaşam ve pratik bilgiler konun çok güzel...
Aynı zamanda bir sağlıkçı olarak sağlıklı yaşam ve düzenli tertipli bir hayat için senin kendi tecrübelerin ve izlenimlerinden bize aktarmak istediğin bişey var mı?

Gerçekten severek takip ediyorum. :)

Ortağım bir sağlıkçı ve mizahı seven biri olarak okuduğun yazarları yada tavsiye edeceğin kitapları çok merak ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri