Bir emekli kızı olarak bu pahalılıkta bu para neyse bir şey demeyeyim bazen çok şey diyesim geliyor ama sonunda dediğim tek şey Rabbim vatansız ezansız bırakmasın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
37 adet suc kaydı var ve toplum içinde geziyorİstanbul Beşiktaş'ta bir yankesici, otobüse binen kadının telefonunu çaldı. Telefonu beğenmeyip geri veren hırsız, Beşiktaş polisi tarafından suçüstü yakalandı. Cezaevinden izinli çıktığı, geri dönmediği ve 37 adet suç kaydı olduğu ortaya çıkan hırsız tutuklandı.
Ekli dosyayı görüntüle 5718
iyi ki güzel telefon kullanmıyorum benim telefonumda çalınsa döner bana geri gelir![]()
Böyle haberleri görünce bende çok üzülüyorumDiyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
Ekli dosyayı görüntüle 5719
Cemaat her şeye karışıyor. Camilere neden bu kadar çok müdahale olur anlamıyorumDiyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
Buna amca değil yaratık derim eğer perde arkasında başka bişi yoksa videonun...Diyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
Asıl gündem çok daha rezilde burda paylaşmak istemedimBöyle haberleri görünce bende çok üzülüyorum![]()
Çocuklara bıçak çekmişAsıl gündem çok daha rezilde burda paylaşmak istemedim
Peki bu hadsizlikten nasıl sonuç çıkmış tevkif edilmiş mi?Diyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.