Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

37 adet suc kaydı var ve toplum içinde geziyorİstanbul Beşiktaş'ta bir yankesici, otobüse binen kadının telefonunu çaldı. Telefonu beğenmeyip geri veren hırsız, Beşiktaş polisi tarafından suçüstü yakalandı. Cezaevinden izinli çıktığı, geri dönmediği ve 37 adet suç kaydı olduğu ortaya çıkan hırsız tutuklandı.
Ekli dosyayı görüntüle 5718
iyi ki güzel telefon kullanmıyorum benim telefonumda çalınsa döner bana geri gelir![]()
Böyle haberleri görünce bende çok üzülüyorumDiyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
Ekli dosyayı görüntüle 5719
Cemaat her şeye karışıyor. Camilere neden bu kadar çok müdahale olur anlamıyorumDiyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
Buna amca değil yaratık derim eğer perde arkasında başka bişi yoksa videonun...Diyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
Asıl gündem çok daha rezilde burda paylaşmak istemedimBöyle haberleri görünce bende çok üzülüyorum![]()
Çocuklara bıçak çekmişAsıl gündem çok daha rezilde burda paylaşmak istemedim
Peki bu hadsizlikten nasıl sonuç çıkmış tevkif edilmiş mi?Diyarbakırda camide yaramazlık yapan cocuklara yaşlı bey amcamızın "ders" niteliğinde tepkisi bazen umutlansamda bizden olmuyacak gibi
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
Editör Yönetim Odası | 4 32 | ||
|
30%
|
Türkiye'den Haberler | 0 366 | ||
|
30%
|
Türkiye'den Haberler | 3 225 | ||
|
30%
|
Dünya'dan Haberler | 0 610 | ||
|
30%
|
Bilgisayar Programlama ve Yazılım | 0 292 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.