Olmayabilir
FK Yorumcu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sabah tt olmuştu artı yada eksi bir şey diyemiyorum günümüz şartlarında kesip atamıyorsun esad ile kesip attık olmadı mursiyi göz göre şehit ettiler kesip attık olmadı kaşıkçı olayı malum selmanla kesip attık olmadı çokta aşırı tepki vermeyelim devletimize
Provasyona gelip taşlamak kolay tabi..
Ben senin şahısını eleştirmedim sözümde sana değildi kardeşim benim yanlış anlama..@aguman, Ak Parti 20 yıldan daha fazladır iktidar bu tür şeyleri yoluna koyması için uzun bir süre biz diğer partilerden farklı olduğu için oy veriyoruz ama her seferinde güvenimizi sarsıyor İsrail ile anlaşmaları bozan bür sürü ülke var onlar gibi de olamıyorsak çıkıp ta kuru gürültü yapıp biz Filistin'li kardeşlerimizin yanındayız demesin kusura bakmayın provokasyona gelip söylemiyorum bu konuda katıyım ve kimi karşısına alırsa alsın ne bedeller öderse ödesin artık sözle değil fiili bir şekilde Filistin'li kardeşlerimizin yanında olalım.
Uluslararası anlaşmalara göre başka türlü davranılamıyordur
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.