Acaba bundan sonra o şahıs hız yapabilecek mi?!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eşlerden sadece biri çalışıyorsa minimum kiralar 10 bin elektrik su doğalgaz İnternet telefon ulaşım 15e ulaştığını kabul edelim hadi 2 yıl vadeli verse aylık 5 de kredi ödemesi 20 nasıl geçinsin bu aile çok fazla matematik bilgisine gerek yok 4 işlem bilmek yeterli verebiliyorsanız hibe vereceksiniz ki bırak krediyi kimsenin de devlet bana 150 bin TL hibe verse de evlenip gül gibi geçinirdim hayallerinde olduğunu sanmıyorumEvlenecek gençlere faizsiz 150.000 TL kredi desteğinin şartları açıklandı.
- Başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış kişiler.
- Çiftin gelir toplamının brüt 2 asgari ücreti aşmaması
. - Başvuru için resmi nikah gününe en az 2 ay en fazla 6 ay kalmış olması.
Tamam bir market birde kasap halledilir ücreti cıktı ye ye bitmez
Açıklamanın erkenden yapılması sevindirici 1000 tl ile uzun vadeli yatırım planlaması düşünenler olabilir
Altın 3000₺ ibrelerini görecek diyorlar efendim oraya yatırım yapsalar belki bayram bayram olur.Açıklamanın erkenden yapılması sevindirici 1000 tl ile uzun vadeli yatırım planlaması düşünenler olabilir
Numara taşıyana bir güzellik yapsa herkes geçer
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.