- İstatistikte sabit
Ben yetişkin grubundayim. Bir kaç genç öğrencim var. Geldikleri zamanı ganimet biliyorum geçen yılda aynı yerde görev yapmıştım. Geçen yıl anlattığım şeyleri anlatmak istemiyorum. Kendimi yenilemem lazım.Kur'an kursunda yaş gruplari nedir? Eğitimde akademik değilde diğer konularda nelerde zorlanıyorsun? Bu konuda heybemi dökebilirim sana elimden geldiğince
Ben cemaatlerde bulunmadim. Cemaat söylemin yok. Az işle çok şey vaad eden ibadetleri anlatmıyorum. Bedava sevap dagitmadigim için dikkati toplamakta güçlük çekiyorum
Bizim mufredatimiz var. Ona göre anlatıyorum konuları. İlmi eklemelerle renklendirmeye çalışıyorum. Sevap yoksa ilmi gercekler var
Aslında her konunun farklı anlatımı benim işimi görür.
İtikadı konuları anlatmakta zorluk cekiyorum. Çünkü benim öğrencilerimin inançla problemi yok. Anlattıklarım çok gereksiz kalıyor.
Günümüz problemleri olan ateizm, deizm le ilgili konularda yetersiz oldugumu hissediyorum. Elimde hep büyük ciltli kitaplar var. Tarihi konularda eksiğim çok. Yakın tarih özellikle. Birkaç kitap aldım çok sikici okuyamadım. Ümmet cografyasi bilgim az. Sanki son yüzyılda her şey birbirine girmiş gibi. Ülke tarihlerini okumak istiyorum.
Aile ile ilgili eksiklerim var. Çünkü insan yaralarına merhem arıyor. Yara olmazsa merheme ihtiyaç olmuyor. Aile konularında yeterli donanıma sahip değilim. En basit çocuklara Allah nasıl anlatılır konusunda doğru lisanı kullanamıyorum
Aile, çocuklara dini konular nasıl anlatılır, deizm ateizm, kuran ayetlerinr ilmi yaklasimlar, dini konularda yeni yazılmış farklı bakış açıları getirilmiş kitaplar, yakın tarih okumaları, Ümmet cografyasi en çok ihtiyacım olan konular