Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet

Güzel bir peynir. Hangi peynirleri seversin @MevaMeva is verified member. ? Ben her çeşidine aşığım galiba:)))
Bende peynir çok severim kaşar peyniri hariç :) aslında hazır satılan peynirleri hiç sevmiyorum :) otlu peynir sever misin bizim yoresel peynirimiz var alırız annem bidonlara doldurur buz depolarına koyar kış boyunca yeriz :)

Bende peynir çok severim kaşar peyniri hariç :) aslında hazır satılan peynirleri hiç sevmiyorum :) otlu peynir sever misin bizim yoresel peynirimiz var alırız annem bidonlara doldurur buz depolarına koyar kış boyunca yeriz :)
Otlu peynir sevilmez mi? Gerçi arkadaşlarım sevmiyor ağır geliyor onlara. Ben ailemle yaşarken babamda kendi sevdiği peyniri (bidon peyniri derdi o) bidonlara doldurup buz depolarinda saklardi. Bütün kış yerdik. Ne güzel olurdu o peynir. Şimdi bulamıyorum yaşadığım şehirde. Bazen Adanada ya da Hatay'dan bazen Balıkesir ya da Çanakkaleden getirtiyorum ama o bidon peynir tadı yok:(

Sen benden daha eski iken ve zor buluyorken ben nasıl bulayımmmmm hı? Hı? Sitemim sana değil @sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. gerekli mercilerefktrip0

İyiyimmm sen nasılsınnn? Yine harika bir güne uyandık fkdans9
Öyle aramaya çıkıyorsun buluyorsun bir şekilde 🤭
Biliyorum bana demediğini ama o yetkili dediğin yetkili değilmiş @QasemQasem is verified member. 🙄🤭
Eyy yetkililer ortaya çıkın🤭

Daimi olsun iyiliğin inşallah 🌹🙃
Hamdolsun her halimize 🙃

Hayırlı sabahlar fkcay0

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri