Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet

Otlu peynir sevilmez mi? Gerçi arkadaşlarım sevmiyor ağır geliyor onlara. Ben ailemle yaşarken babamda kendi sevdiği peyniri (bidon peyniri derdi o) bidonlara doldurup buz depolarinda saklardi. Bütün kış yerdik. Ne güzel olurdu o peynir. Şimdi bulamıyorum yaşadığım şehirde. Bazen Adanada ya da Hatay'dan bazen Balıkesir ya da Çanakkaleden getirtiyorum ama o bidon peynir tadı yok:(
Cevap verebilmek için anca müsait oldum :) Bizim yöreye ait bir ot var öyle abarti kokmuyor peynire özel sadece peynir için kullanıyoruz genelde yiyenler çek seviyor ayy yakın olsaydık yollardim ya da kargoyla yollayayim Hatay'ın peynirini sevmedim 🙈 Adana'nin bilmiyorum ama orada teyzem var oda her zaman bizim buradan alır diğer illeri hiç bilmiyorum:)

Enaltta bildirim yazı çıkıp bildirimi gösterme dediyseniz gelmez profil ayarlarından bildirimleri aktif edin

Cevap verebilmek için anca müsait oldum :) Bizim yöreye ait bir ot var öyle abarti kokmuyor peynire özel sadece peynir için kullanıyoruz genelde yiyenler çek seviyor ayy yakın olsaydık yollardim ya da kargoyla yollayayim Hatay'ın peynirini sevmedim 🙈 Adana'nin bilmiyorum ama orada teyzem var oda her zaman bizim buradan alır diğer illeri hiç bilmiyorum:)
Çok incesin yafkutan3 belki zamanla muhabbetimiz arttıkça şehrine gelirim, sohbet sofrandan yerim. O daha lezzetli olur eminim.

Aslında buradaki çevrem ottan değil peynirin kendisinin koktuğundan sikayet ediyorlar. Her bölgenin farklı ya tatları. Ben hepsinden hoşlanıyorum 🤭 Hatay'da en son bana surk dedikleri bir peynir geldi. Gerçekten ağır bir tadı vardı. Sizinki Van otlu peynir tarzı birşey mi? Amcam oradan gelirken getirmişti. Oda güzeldi.

@AsyAAsyA is verified member. anlikta dini kitaplar çizgisinden çıkmadığını söyledin. Belli sebebi var mı? Mesela polisiye ya da bilim kurgu okumaz mısın? Ya da gezi, macera.
Ben ilahiyat mezunuyum Fahri kuran kursu öğreticiligi yapıyorum. Kendimi devamlı yenilemem gerekiyor. Dini alanın dışına çıkamıyorum :)
Daha önce çalıştığım yerde bir aile danışmani da vardı. Onların mesleki kitaplarının benim gelişiminde faydası olacağını düşündüm, bir roman verdi, en çok satanmardaymis, severek okumadım. Her sayfada sanki boş şeylerle ilgileniyormusum hissi uyandırdı.
Başka tarzda güzel tavsiye olursa okumak isterim tabi :) senin kitap tanitimlarini bu sebeple merak ediyorum aslında :)

Ben ilahiyat mezunuyum Fahri kuran kursu öğreticiligi yapıyorum. Kendimi devamlı yenilemem gerekiyor. Dini alanın dışına çıkamıyorum :)
Daha önce çalıştığım yerde bir aile danışmani da vardı. Onların mesleki kitaplarının benim gelişiminde faydası olacağını düşündüm, bir roman verdi, en çok satanmardaymis, severek okumadım. Her sayfada sanki boş şeylerle ilgileniyormusum hissi uyandırdı.
Başka tarzda güzel tavsiye olursa okumak isterim tabi :) senin kitap tanitimlarini bu sebeple merak ediyorum aslında :)
Kur'an kursunda yaş gruplari nedir? Eğitimde akademik değilde diğer konularda nelerde zorlanıyorsun? Bu konuda heybemi dökebilirim sana elimden geldiğince 🙈

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri