Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet

@AsyAAsyA is verified member. yazılarınızı okudum, bazı kitaplar ağır ve sıkıcı olabiliyor youtu.beden güvenilir insanlardan izleyebilirsin istersen istediğin konuları, dinlerken çay içersin, el işi yaparsın benim gibi 🤭

Hatta bir ara sesli kitap dinliyordum iş yaparken veya el işi yaparken,,,
Bazen sohbetler izlerim çok severim karşılıklı sohbetleri sevdiğim insanları izlerim, bazen İslami sohbetler,,

Muhammed Emin yıldırım sireti enbiya programı çok güzel bir ara sıra ile izlerdim uzun zamandır izlemiyorum ama aklımda izleyeceğim inşallah,,
Bir göz at istersen

Bir belki iki kez sormuş olabilirim ona. Olumlu olumsuz bir cevap vermedi bana. Belki konu içinde kaynadı. Belki fark etmedi. Ya da yeniyim diye yanaşmadı=)
Zaman ilerledikce elbet kendisininde tavsiyeleri olur.
Bu arada belli yaş grubuna (senin bahsettiğin hangi yaş aralığı bilmiyorum ama) Allah'ı anlatırken sen değil de çocuğu olaya dahil ederek sohbet tarzı ilerlemek çocukta verim sağlıyor. Belli yaş grubuna kadar hiç anlamıyorlar çünkü. Geçen yeğenim Allah'ın anası babası var mı diye sordu.
-Eğer anası babası olsaydı bir insan olurdu galiba dedim.
-O zaman kardeşi de olurdu benim gibi dedi.
-Evet hatta teyzesi olurdu benim gibi dedim. Kahkaha attı.
-Allah insan olamaz o zaman dedi. İnsanlar gökyüzünü yaratamaz. Öyle güçleri yok. Birde insanlar ölüyor. Dedem öldü, amcam öldü. Allah ölseydi dünya yok olurdu. Cix Allah insan değil dedi. Güldü gitti oyuna. Ortalama 6-7 yaş. Soruyu ya da cümleyi yaşına göre iletletince kendileri çoğu zaman buluyor.
Kitap önerisi mi sordun, onu çok cevaplamiyor. Şu kitap, su yazar hakkında ne düşünüyorsun gibi sor :D
Bazen de görmüyor, çok meşgul çok :)
Ben yaz Kur'an kurslarinda çocuklarla ders yapıyorum. Yaş grupları çok farklı. 5 yaşından 14 yaşına kadar değişiyor :)
Söylediğin yöntemi deneyeceğim ins teşekkür ederim 🥰 💐

@AsyAAsyA is verified member. yazılarınızı okudum, bazı kitaplar ağır ve sıkıcı olabiliyor youtu.beden güvenilir insanlardan izleyebilirsin istersen istediğin konuları, dinlerken çay içersin, el işi yaparsın benim gibi 🤭

Hatta bir ara sesli kitap dinliyordum iş yaparken veya el işi yaparken,,,
Bazen sohbetler izlerim çok severim karşılıklı sohbetleri sevdiğim insanları izlerim, bazen İslami sohbetler,,

Muhammed Emin yıldırım sireti enbiya programı çok güzel bir ara sıra ile izlerdim uzun zamandır izlemiyorum ama aklımda izleyeceğim inşallah,,
Bir göz at istersen
Tamam canım teşekkür ederim 🥰

Söz demeyeceğim @MevaMeva is verified member. 😂 ismini ne diye bakacağım? @sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. bahsettiğin videolar bir adamla beraber yapıyor Develi miydi ne onu mu diyorsun? Birde sesli kitabı nasıl dinliyorsun kız? Ben sese dalıp işleri unutuyorum. Bir keresinde ineceğim duraktan üç durak ileri gittim😂 söylene söylene geri döndüm 😂

@AsyAAsyA is verified member. rica ediyorum mübarek Asya 🥰🌹

@Erva bir ara yaptılar evet ama sireti enbiya ayetler ile yola çıkarak ve konu, konu ilerliyor ve konuların içeriğinde çok güzel başlıklar var,,,

İş yaparken cidden güzel oluyor ben işleri unutamıyorum 🤭

Küçük prens, kürk mantolu Madonna, hayvan çiftliği vs.. Sesli kitaplar dinledim, okumak gibi olmasa da iş yaparken dolu dolu oluyor 🙃

@AsyAAsyA is verified member. rica ediyorum mübarek Asya 🥰🌹

@Erva bir ara yaptılar evet ama sireti enbiya ayetler ile yola çıkarak ve konu, konu ilerliyor ve konuların içeriğinde çok güzel başlıklar var,,,

İş yaparken cidden güzel oluyor ben işleri unutamıyorum 🤭

Küçük prens, kürk mantolu Madonna, hayvan çiftliği vs.. Sesli kitaplar dinledim, okumak gibi olmasa da iş yaparken dolu dolu oluyor 🙃
Dikkatin iyi o zaman🤩 benimki baya dağınık.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri