Respect
Aktif Üye
Umarım hayalinizde ki eve gerçekte sahip olursunuzBu durumda Bizim için bu fiyatlarla ev yapmak hayal gibi bir şey![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Umarım hayalinizde ki eve gerçekte sahip olursunuzBu durumda Bizim için bu fiyatlarla ev yapmak hayal gibi bir şey![]()
Amin diyelim evim var ama hayalimdeki değilUmarım hayalinizde ki eve gerçekte sahip olursunuz![]()
8 milyona satılıyor bu şartlarda evler. Asıl büyük soygunu inşaat sektörü yapıyormuşHocam bunun cevabı çok fark eder ya. Net bir rakam yok aslında.
Çünkü bölge, konum, toprak yapısı, nasil bir şey istiyorsunuz vs yelpaze çok geniş.
Bunu açıkçası 1 milyon TL de yapılabilir ama 10 milyona da çıkabilir.
Standartlarda orta halli dediğimiz bir yapida 2023 yılında 1 milyon 200 bin civarıydı, şuan da da 1 milyon 600 filan olur.
Bu yaşadığınız şehire bağlı bir durum.8 milyona satılıyor bu şartlarda evler. Asıl büyük soygunu inşaat sektörü yapıyormuş![]()
Umarım gerçekleşirAmin diyelim evim var ama hayalimdeki değil![]()
Biz Afyon da yaşıyoruz. Evler denize nazır değilBu yaşadığınız şehire bağlı bir durum.
EstağfurullahBiz Afyon da yaşıyoruz. Evler denize nazır değil
Respect İyi ki buldun bizim forumumuzunbizi bilgilendirici konularda aç olur mu, zevkle takip ederim
![]()
2025 Ocak ayında ABD'ye yerleşiyorum, bundan sonra tamamen orda olucam. Mesleğime orada devam edicem, zaten master'ımı da orda yapmıştım. Bir süredir görüşmelerim devam ediyordu doğru zamanı beklemek istedim ama artık bu şehirde ve ülkede durmak istemiyorum açıkçası@Respect yeni planın ne ?
Benim bu kararı alma nedenim ülkeyi sevmedigimden değil, aksine bu ülkeyi aşırı seviyorum. Fakat Ankara'da olan yaşanmışlıklarımı unutamıyorum, sokaklar restoranlar mekanlar her yerde birşey hatırlıyorum ve bu artık akıl sağlığımı bozmaya başladı. O yüzden 37 yaşında yeniden doğmak istiyorum.Bende yurtdışında yaşıyorum,
Doğru bir karar almışsın
Bence yola devam etmelisin.
Peki orada ne yapacaksın?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.