Analiz Respect ile İnşaat sektörü üzerine muhabbet (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Söyleşi & Ropörtaj
Hocam bunun cevabı çok fark eder ya. Net bir rakam yok aslında.
Çünkü bölge, konum, toprak yapısı, nasil bir şey istiyorsunuz vs yelpaze çok geniş.
Bunu açıkçası 1 milyon TL de yapılabilir ama 10 milyona da çıkabilir.
Standartlarda orta halli dediğimiz bir yapida 2023 yılında 1 milyon 200 bin civarıydı, şuan da da 1 milyon 600 filan olur.
8 milyona satılıyor bu şartlarda evler. Asıl büyük soygunu inşaat sektörü yapıyormuş 😳

2025 Ocak ayında ABD'ye yerleşiyorum, bundan sonra tamamen orda olucam. Mesleğime orada devam edicem, zaten master'ımı da orda yapmıştım. Bir süredir görüşmelerim devam ediyordu doğru zamanı beklemek istedim ama artık bu şehirde ve ülkede durmak istemiyorum açıkçası

Bende yurtdışında yaşıyorum,
Doğru bir karar almışsın
Bence yola devam etmelisin.

Peki orada ne yapacaksın?

Bende yurtdışında yaşıyorum,
Doğru bir karar almışsın
Bence yola devam etmelisin.

Peki orada ne yapacaksın?
Benim bu kararı alma nedenim ülkeyi sevmedigimden değil, aksine bu ülkeyi aşırı seviyorum. Fakat Ankara'da olan yaşanmışlıklarımı unutamıyorum, sokaklar restoranlar mekanlar her yerde birşey hatırlıyorum ve bu artık akıl sağlığımı bozmaya başladı. O yüzden 37 yaşında yeniden doğmak istiyorum.

Orada da yine mimarlık yapacağım, çok geniş kapsamlı bir firmada calisacağım, avm, stadyum çok daha büyük yapılar inşa eden bir firma

İnşallah umduğunu bulursun , yeniden başlamak çok zor bunu en iyi bilenlerdenim.

Hatırlar kaybolur mu ?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri