Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesini Seçiyoruz

Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesi kim olsun?

• Lacivert

• Spesifikay

• Eymen

• Palyatif

• Kadir53

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar kişi var mı hakketen
vay arkadaş
maşallah
hayırlısı olsun severim ikinciliği sorun değil =P

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Halâ 9-9..
Küsenler, tripciler, beni sevmeyenler,
3 ayda bir gelenler, adi sanı unutulanlar, mezardakiler,
bu oylama milat..:d
Gelin şu oylamanın rengini degiştirin..
2071'e huzurlu girelim..: p

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@müstahsen, Hurşit kimi tutuyorsun rengin belli değil anlamadım ben seni:D

@lacivertlacivert is verified member., Altan kim bilmiyorum tanıt Cimcime :D
Evet muhteşem çekişmeli gidiyor :D
@müstahsen Hurşit çatladın dimi :D

Sayın yönetim ben bur kaç tane multi üyelik açsam olur mu sadece halis niyetle aklınıza başka bisi gelmesin :D

Eşitlik bozulmamiş..
Meva sen sona birakacam demistin..
Ben bu yarişmayı, taa Ahim'e kadar getiririm..;)

Deneme uye spesifik'e oy verdi..Baron oldugu iddaa ediliyor..
Araştirma komisyonu kurulsun..
Ayni kisiler farkli nikle oy kullanabilir..
Itiraz ediyorum hakim beyy..:d

@müstahsen, @BaRoNBaRoN is verified member. çıkar cevap verir konuşup karar veririz aynı kişiler kim ki belli zaten foruma girenleri görüyorsun ayrıca bir üyenin mesajlarında sıkıntı var onu çözmeye çalışıyor yönetim :) ve artık benim yaptığım anketleri sorgulama 😏 beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir 😏 vee tekrar vee bu anket konusunda tüm mesuliyet benimdir tüm yönetime mal etme :)

Ben onu bilmem..
Bu secim iptal edilir..:d
Zaten yazdigin diger 3 erkek uyenin haline bir bak..
Nedir bu erkeklerin cektigi..dfg
Allah iyilik guzellik versin hepsine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri