Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesini Seçiyoruz

Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesi kim olsun?

• Lacivert

• Spesifikay

• Eymen

• Palyatif

• Kadir53

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@spesifikay, gördüm gördüm valla öne geçmişim. Oy veren tüm sevenlerime ( @SiyahSancaktaR sen oy vermediğin için sana bir şey demiyorum ) teşekkür ederim efenim. fksevgi3:ROFLMAO:
Şaka bir yana daha anketin bitmesine günler var. Her an her şey olabilir. Daha önce yaşadım bu durumu da🥺:ROFLMAO:

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Bu nedir ya herkes trip tonik olmuş önüne gelen trip atıyor :D
@MevaMeva is verified member. Cimcime seni kiniyorum ki öğren diye işte motive olarak düşün hemen tribe girme :D
Büyüyünce anlarsın beni :D

@spesifikay bana apoletten bahsetmek sana pahalıya patlar baştan diyeyim :D
2005 ten itibaren forumlardayım ben çok apolet taktım söktüm Hanimaga :D
yaşın yeter mi bilmem ama daha fazla konuşmaya korksamda devamını getiremedim sen anla işte :D

@lacivertlacivert is verified member. Abisinin Cimcime ortağı ben seni tutuyorsam görünene bakma gorunmeyene bak sen benim oyum kişiyi batırır ondan vermedim sana diyecem @spesifikay Hanımağa duymasın :D

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
8-7 olmuş..
Daha yeni sayılirsin..
Fk'da banko diye birsey de yok.
Fk' da sevmek var, dönmek yok!..
3 defa oylamaya katilip neler cektigimi bir bilebilsen, ah!..bir bilebilsen..:d
Şöyle bir teselli cumlesi duyabilirsin, yarismaya ilk defa katilmana ragmen başabaş mucadele ettin ve hatrı sayilir bir oy aldin..;)
Temmuz ayi 1.ligini tebrik eder basarilarin devamini dilerim..:d
Bakin yine yakaladim..: p
20220628_084253.jpg

Bu nedir ya herkes trip tonik olmuş önüne gelen trip atıyor :D
@MevaMeva is verified member. Cimcime seni kiniyorum ki öğren diye işte motive olarak düşün hemen tribe girme :D
Büyüyünce anlarsın beni :D

@spesifikay bana apoletten bahsetmek sana pahalıya patlar baştan diyeyim :D
2005 ten itibaren forumlardayım ben çok apolet taktım söktüm Hanimaga :D
yaşın yeter mi bilmem ama daha fazla konuşmaya korksamda devamını getiremedim sen anla işte :D

@lacivertlacivert is verified member. Abisinin Cimcime ortağı ben seni tutuyorsam görünene bakma gorunmeyene bak sen benim oyum kişiyi batırır ondan vermedim sana diyecem @spesifikay Hanımağa duymasın :D
sen halen burada mısın
yav yürü git =P

23-19= 4 kişı oy kullanmamiş..
9-8 lacivert önde..
Bilerek skoru yaziyorum ki; dışarıdan goren, gelsin oyunu kullansin...:d
Icimden bir his spesifik kazanacak diyor..Feci yanılmak istiyorum..: p

Hanimlar ve beyler..yarişmaya şike itirazi gelebilir..;)
9-9
Su feci bulandi..:dfg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri