Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesini Seçiyoruz

Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesi kim olsun?

• Lacivert

• Spesifikay

• Eymen

• Palyatif

• Kadir53

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Huyum kurusun cok acik sozluyumdur lacivert..: p En azindan sana şarki hediye ettim..:)
Yalniz banko spesifik demiş olsamda, burdakiler feci pusu yapar haberin olsun mor sosyete..d
Dur bi şarkida sana hediye edeyim, şimdiden 1.ligini kutlayim..;)

@müstahsen, banko lacivert desen ben birinci olsam ne olurdu :cautious: Yine ben ve yine ikincilik yollarından devamke.
Ben alıştım ya artık ikinci olmaya. Çekirge hikayesi de yalanmış buradan bunu anlıyoruz.:ROFLMAO:Israrla sıçrayıp zıplıyorum ama yine ikinciliğe konuyorumfkhaha8

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@lacivertlacivert is verified member., haklı sebeplerim var ama bilsen hak verirsin hayat memat meselesi ifşası can güvenliğimi tehdit ediyor :(

Ama ben seni tutuyorum Cimcim e ortak :D

Daha çok kimlerin kime oy verdiğini merak ediyorum o kadar
oyunu merak ettiğim bir kaç kişi var çünkü =P
Hey , Pembe potinli çirkin ördek şarkıyı sabah dinleyebildim
Ne alaka bilemedim =P
Birinci olacağımı düşünmüyorum niyeyse
@lacivertlacivert is verified member. sen birinci olmamış mıydın ?

Aboow..
Oyumu kullanmadan once 4-1 spesifik öndeydi..7-7 olmuş..
Lacivertin gurbetci oylari cok, bak bunu hesap edemedik..;)
Burda erken vakvak eden ördegin ümugunü sıkarlar...:dfg
Kadir53'e oy veren cengaver; her kimse bir adım öne ciksın..;)

Bencağız hislerimde yanılmam
dediğim gibi sadece bir kaç merak ettiğim isim var o kadar =)
Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri