Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesini Seçiyoruz

Fk Haziran Ayı / Ayın Üyesi kim olsun?

• Lacivert

• Spesifikay

• Eymen

• Palyatif

• Kadir53

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@müstahsen, seçim niye iptal ediliyor ne varmış seçtiğim diğer 3 erkek üyede 😏meva gider kuş uçuşunu izliyorum aslı gibi bir karakter forumda ve hayatınızda yok diye yatın kalkın şükredin 😄

Eee şimdi dokuz dokuz olursa iki birinci mi olacak

dedemden kalmayı satamıyorum =PP

Anket kapanana kadar eşitlik bozulmazssa iki üye de ayın üyesi seçilir.
İki deneme oyu var.
Biri spek te diğeri lacivertete. Birini baron birini FK ile ben kullandım.

Oylar eşit, anket kapanana kadar değişiklik olmaz ise ikisinde ayın üyesi rankı verilir

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Mükerrer oy kullanmak etik olmamış..;)
Daha onceki secimlere sirayet etmiş bir durum olsa gerek..
Maksat eglence, lakin...
Qasem iki oyunuda lacivert'e..
Baron da spesifik'e vermiş..
Soyleceklerim bu kadar tanık sizin..:dfg

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Avukat cemşit,bi sus! eleştiriye karşiyim demiyor..
Ne desem bilemedim simdi..:)
'Kral ciplak' diye haykirsam hakaret diyeceksin, "Padişahim sen cok yasa" desem, yaftalama diyeceksin..
"Şapka düştü, kel gorundu" desem, beni banlayacaksin..:dfg
Bagışla Allahim, hic uslu duramiyorum..:)

20220630_135600.jpg

Balkona gelene bakin hele..:)
Essek arisi dilini soksun cemşit!..:d
Meva haber eklemiyorsun bir kac gundur..kizarim bak..: p

müstahsen çık şu konudan ,
gökyüzüne falan bak , salganyozlar neredeydi =P

Varya koloniyi buldum, video ekleyebilsem keske..sen yeter ki salyongoz iste..: p
20220628_181404.jpg

@müstahsen, açıklama yapmayacaktım ama bütün yönetimi zan altında bırakıp suçluyorsun

Screenshot_20220630-135401.jpg

Şöyle bir üyemiz var mesaj yazdığı halde mesaj sayısı 0 gösteriyor bir ara gelip gitti mesaj yazamıyor sanildi deneme üyelikler ayarlamalar ondan bundan önceki konulara sirayet eden bir şey yok dünyanın en adaletli insanlarını adaletsizlikle itham etmene kızarım bu yazdiğımin üstune laf söylenmeyecek bu konu hakkında tek kelime daha edeni banlarim bu konu benim sorumluluğumda ve artık bu konunun peşini bırakın eğlence ve foruma renk katilmasi amacıyla yapilan bir anketi ne hale getirip ne kadar büyütüyorsunuz sanki Cumhurbaşkanını seçiyoruz Erdoğan ve kılıçdaroğlu seçimlerinde bu kadar sorun yaşanmıyor 😀 zaten Qasem sorunu çözdü kimsenin bir şey demesine gerek kalmadı başka söz söylemeye de bitti konu kapanmıştır. Ve son söz meva gider :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri