Yorum Duygularını nasıl yönetiyorsun (1 Görüntüleyen)

Onlar beni yönetiyor ben yönetemiyorum şikayetçiyim duygularımdan hakim bey😒🤦

Azıcık da biz yönetelim fena mı olur 🙄
Bir insan zamanında yönetebilmeli duygularını sonra beyninin içinde milyonlarca karınca yürüyor, yürü yürü bitmiyor 😫😱

Sonra ilk duygulara kızıyorsun bir şey olduğu zaman niye sonraki zamanlarda ki gibi daha az düşünmüyorsun öyle kızmakla geçiyor bazen zaman 😒🤦
Sence duygular mi düşünceyi yönetir? Yoksa düşünce mi duyguyu?

@Erva duygular düşüneyi etkiler,herhangi bir şey duygu hissedersin veya hissetmezsin ama düşünce öyle değil... Düşünceler bazen yanlış bazen doğru olabilir,,,

Diyelim bir insanla tartıştın o an onun hakkında düşüncelerini değil de o an nasıl duygular içinde olduğun daha çok etkiler insanı diye düşünüyorum,,, 🙃

Şu da var zamanla bazı insanlar için düşüncelerin değişince o insana karşı duygularında sempati duyabilir insan,,
Birbirlerine bağlantılı kavramlar... 🙃

Sence hangisi yönetir insanı 🙃

Sevgili @sükutu-ezber şu sıralar Evdeki Terapist diye bir kitap okuyorum. Daha doğrusu el arabası ile zorla ittiriyorum. Orada düşünceler değişir ise duygular hem değişir hem de kontrolü kolay olur diyor. Duygunun arkasındaki düşünceyi çözdük mu duygulari da artık daha kolay kontrol edebildiğimizi yazıyor.

Mübarek @Erva maşallah sana okuma aşığı insanlara hayranım, ben de severim,,, 🌹🙃

Vaktini çok almayacaksa kitabın içinden minik minik altını çizdiğin notları kitap bölümüne eklemek ister misin?

Bu konu niye Habire önüme çıkıyor ve bana yaz diyor :)
Yahu hiç birine uymuyorum ne yazayım
Mesela sinirliysem şakı söylemek beni yatıştırmaz :)
Beni sinir eden durumu ortadan kaldırırım yada o şeyi anında hayatımdan silerim , hayat önüme konan kağıt kalem ve silgiden ibaret…

@Qasem konu önüne çıkıyorsa görmezden geliver🤭
Diyorum yine önüne çıkacak söyleyeyim 🤭etiket ettim arada edeyim mi 🙈🤭

Sil sil nereye kadar bay narsist,, 🤔

Öfke anında yanlış karalar verebilir insan olamaz mı?

Biraz zaman geçince ilk anda ki yoğun duygular olmuyor, sonra daha mantıklı bakıyor insan olaylara bakmasın mı?

Ve arada usulca kalemi silgiyi kenara bırak 🙃
Gece gece bu kadar soru geldi aklıma ben gidem

@Qasem olmuş olanlarla elbette kafa yorma insanın kendine haksızlığıdır bu...
Benim söylemim genel olarak ama herşey için değil,,, 🙃

Dedi ve bu sefer cidden gideyim 🤭

Ya sabır diyorum

@Erva ben de beğendiğim yerleri çizmem, sanki gizli bir şeyim açığa çıkacak gibi geliyor bana,,, 🙃

Olur olur müsait olduğunda atarsın okuruz inşallah,, 🌹🙃

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri