Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum Duygularını nasıl yönetiyorsun

Onlar beni yönetiyor ben yönetemiyorum şikayetçiyim duygularımdan hakim bey😒🤦

Azıcık da biz yönetelim fena mı olur 🙄
Bir insan zamanında yönetebilmeli duygularını sonra beyninin içinde milyonlarca karınca yürüyor, yürü yürü bitmiyor 😫😱

Sonra ilk duygulara kızıyorsun bir şey olduğu zaman niye sonraki zamanlarda ki gibi daha az düşünmüyorsun öyle kızmakla geçiyor bazen zaman 😒🤦
Sence duygular mi düşünceyi yönetir? Yoksa düşünce mi duyguyu?

@Erva duygular düşüneyi etkiler,herhangi bir şey duygu hissedersin veya hissetmezsin ama düşünce öyle değil... Düşünceler bazen yanlış bazen doğru olabilir,,,

Diyelim bir insanla tartıştın o an onun hakkında düşüncelerini değil de o an nasıl duygular içinde olduğun daha çok etkiler insanı diye düşünüyorum,,, 🙃

Şu da var zamanla bazı insanlar için düşüncelerin değişince o insana karşı duygularında sempati duyabilir insan,,
Birbirlerine bağlantılı kavramlar... 🙃

Sence hangisi yönetir insanı 🙃

Sevgili @sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. şu sıralar Evdeki Terapist diye bir kitap okuyorum. Daha doğrusu el arabası ile zorla ittiriyorum. Orada düşünceler değişir ise duygular hem değişir hem de kontrolü kolay olur diyor. Duygunun arkasındaki düşünceyi çözdük mu duygulari da artık daha kolay kontrol edebildiğimizi yazıyor.

Mübarek @Erva maşallah sana okuma aşığı insanlara hayranım, ben de severim,,, 🌹🙃

Vaktini çok almayacaksa kitabın içinden minik minik altını çizdiğin notları kitap bölümüne eklemek ister misin?

Bu konu niye Habire önüme çıkıyor ve bana yaz diyor :)
Yahu hiç birine uymuyorum ne yazayım
Mesela sinirliysem şakı söylemek beni yatıştırmaz :)
Beni sinir eden durumu ortadan kaldırırım yada o şeyi anında hayatımdan silerim , hayat önüme konan kağıt kalem ve silgiden ibaret…

@QasemQasem is verified member. konu önüne çıkıyorsa görmezden geliver🤭
Diyorum yine önüne çıkacak söyleyeyim 🤭etiket ettim arada edeyim mi 🙈🤭

Sil sil nereye kadar bay narsist,, 🤔

Öfke anında yanlış karalar verebilir insan olamaz mı?

Biraz zaman geçince ilk anda ki yoğun duygular olmuyor, sonra daha mantıklı bakıyor insan olaylara bakmasın mı?

Ve arada usulca kalemi silgiyi kenara bırak 🙃
Gece gece bu kadar soru geldi aklıma ben gidem

@sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. yanlış kararlar almamak adına ince eleyip sık dokumayı yeğlerim.
Kararımı verir uygularım sonra başka işim yok kalkıp birdaha olmuş olanlaramı kafa yoracam , bu kafa kapa çöp tenekesi değil :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri