Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aşı randövü alayım dedim..biontekler bir kaç güne dağıltlmaya başlanıyormuş..aşı olmaya karar verdim @Dil-figar ...@Emir Şahin ,peki siz niye aşısız dolaşıyorsunuz,niçin aşı olmadınız,niçin kul hakkına giriyorsunuz?.
bu yorumun altına imzamı atıyorum...Burada ki kul hakki sadece diğerlerinin hakki demek degil ki.
Aşı olmadan hasta geçiren bir kişinin devlete maliyeti 660 liraymis, yoğun bakımda ki tedavi bunun 2 veya 3 katına çıkabiliyormuş. Bu kul hakki degil mi hastalık sonrası süreci söylemiyorum daha.
Hasta kisiyi tedavi eden sağlık personelinin hasta uzerinde hakki yok mu, çoğu tedbirli olduğu halde hastanede virüs almadımı
Bu kul hakki olmuyor mu
Bir aile büyüğü düşünün kendi aşı yaptırmadığı gibi ailesine de izin vermiyor, aile yaptırmak istiyor. Bu kul hakkı degil mi
Sadece bir cepheden bakmayın herkes diyaneti günah keçisi ilan etti.
Bir yönüyle verilmiyor fetvalar, her yönü düşünülerek veriliyor.
yaa bayrampaşayı görünce yorumladım.. yoksa uygulamaua geçmedi biliyorum..Emir Şahin önümüzdeki günler için diyorlar. Bu bir despotizimdir. Aşuda gönüllülük esastır. Yasaklama bir ahlaki çöküntü ve kişilik haklarına saldırıdır
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
Dünya'dan Haberler | 0 440 | ||
|
37%
|
Gezelim-Görelim | 5 787 | ||
|
31%
|
FK Yorum |
FK Sözlük
Evi olmayana kız vermem diyen baba
|
3 172 | |
|
30%
|
Türkiye'den Haberler | 6 361 | ||
|
20%
|
Bunları Biliyor musunuz? |
Biliyor musun?
Ekmek davası
|
3 108 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.