Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aşı randövü alayım dedim..biontekler bir kaç güne dağıltlmaya başlanıyormuş..aşı olmaya karar verdim @Dil-figar ...@Emir Şahin ,peki siz niye aşısız dolaşıyorsunuz,niçin aşı olmadınız,niçin kul hakkına giriyorsunuz?.
bu yorumun altına imzamı atıyorum...Burada ki kul hakki sadece diğerlerinin hakki demek degil ki.
Aşı olmadan hasta geçiren bir kişinin devlete maliyeti 660 liraymis, yoğun bakımda ki tedavi bunun 2 veya 3 katına çıkabiliyormuş. Bu kul hakki degil mi hastalık sonrası süreci söylemiyorum daha.
Hasta kisiyi tedavi eden sağlık personelinin hasta uzerinde hakki yok mu, çoğu tedbirli olduğu halde hastanede virüs almadımı
Bu kul hakki olmuyor mu
Bir aile büyüğü düşünün kendi aşı yaptırmadığı gibi ailesine de izin vermiyor, aile yaptırmak istiyor. Bu kul hakkı degil mi
Sadece bir cepheden bakmayın herkes diyaneti günah keçisi ilan etti.
Bir yönüyle verilmiyor fetvalar, her yönü düşünülerek veriliyor.
yaa bayrampaşayı görünce yorumladım.. yoksa uygulamaua geçmedi biliyorum..Emir Şahin önümüzdeki günler için diyorlar. Bu bir despotizimdir. Aşuda gönüllülük esastır. Yasaklama bir ahlaki çöküntü ve kişilik haklarına saldırıdır
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.