- Web sitesi
- forumkalemi.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim interceptor o senin özgünlüğünFK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : @AsyA
Gönlü geniş can bacım teşekkür ederim BirindarfatmaFK en beğendiğiniz Nicki : @Qasem @İsrâ @✿£fuL!m✿ @AsyA @Meva @Dil-figar @Dolunay @Eylül
FK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : @Qasem @SiyahSancaktaR @AsyA
FK en çok dikkatinizi çeken üyesi : @Qasem @SiyahSancaktaR @Meva @interceptor @AsyA
FK daha çok görmek istediğiniz üyesi : @Qasem @SiyahSancaktaR @AsyA @Meva @Dil-figar @interceptor @✿£fuL!m✿ @Dolunay
FK en iyi Avatar ve imzalı Üyesi : @Qasem @SiyahSancaktaR @AsyA![]()
asya AsyA bencede A' lar büyük olunca çok havalı olduFK en beğendiğiniz Nicki : @AsyA A ların büyük olması ayrı bir hava bir şaheserlik vermiş
FK en aktif üyesi : @Dil-figar @Meva @AsyA ne zaman foruma girsem ki bu ara hiç fena değilim üçlü hep aktif![]()
Harekete geç zira uyumak için önünde bir sonsuzluk var. En pahalı hediyelerden üstün bir hediyen var önünde zaman. Dün değil yarın değil bugün. Ne yapmak istiyorsan yap her zaman vasat olduğunuzu düşünecek birileri olacak. Bunun soruna ne faydası var? Yazmayı seviyorsan ya da şarkı söylemeyi.. Bunları severek yapıyorsan iyi olup olmamanın ne önemi var. Yitirdiğiniz hiçbir anı geri getiremezsiniz. Sizin hayatınızı başkasının yönetmesine izin vermeyin. Evet kolay değil zaten kimse basit demedi. Var olduğunuzu hissetmek istiyorsanız. Zora göğüs gerin.
Uçurumdan atlamanız gerekiyorsa atlayın yoksa hayatınız boyunca uçurumun kenarında kalırsınız.
Hayatınızın sizin olması temennisiyle, sizi seven ihtiyar cadı ♀♀♀
hakikaten ayıp etmişim kusura bakmayınız efenim önümüzde ki ay inşallah@interceptor enlerinde bana yer vermediğin için ne kadar teşekkür edeceğimi bilemedim![]()
valla ben genel olarak herhangi birşey çok kalabalık yada karışıksa okumam,bakmam bile.etkiletlenmediğim sürece ki onu bile okumayabilirim.@interceptor, @✿£fuL!m✿, ellerinize sağlık harikasınız. Teşekkür ediyoruz
Enlerde tek nick yazılması projemi ben söylemeden siz anlamışsınız. Tebrik ediyorum![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.