Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Aralık Ayı Enleri / 2021

FK Üye Enleri :

FK en beğendiğiniz Nicki : @Lúthien benimle aynı fikirde olanlarda var biliyorum fkgul16
FK en faydalı paylaşımlar yapan Üyesi : @MevaMeva is verified member. gündemi forumdan takip ediyorum sağolsun fkgul17
FK en iyi projeler üreten üyesi: @Dil-figar imzasının olduğu nice projeler görmek dileğiyle fkbuket0
FK en iyi yorumlarına sahip Üyesi : @DolunayDolunay is verified member. takip edin, ne demek istediğimi anlarsınız fkpapatya10
FK en çok faydalandığınız Üyesi : @QasemQasem is verified member. tek geçeriz fklale
FK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : @Sakil özellikle yazılarını takip etmenizi öneririm harika fkcicek4
FK en çok dikkatinizi çeken üyesi : @everekli38 forumumuz için daha çok vakti olması dileğiyle fkgul13
FK en az dikkatinizi çeken üyesi: @KenshiKenshi is verified member. hocam çünkü yok göreniniz var mı fkbilmem1fkgul2
FK en iyi çıkış yapan üyesi: @kervankervan is verified member. fkgul2 Aynı performansı @lacivertlacivert is verified member. ten de bekleriz :) fkgul2
FK en sonradan forumumuzu bulan üyesi: @Suskun Yürek yolumuzu kaybetmemesi dileğiyle fkgul2fkcay0
FK sizi en çok güldüren Üyesi : @SiyahSancaktaR ne yapayım gülüyorum fklale
FK nın en iyi ikilisi: @ZiLaN can ve matmazel @✿£fuL!m✿ fkkalp4fkkalp4
FK en aktif üyesi : @interceptor cevap dilek içerir fkkahve6
FK en popüler üyesi : @ZARiPZARiP is verified member. uzun bir süre daha devam edecek gibi fklale
FK daha çok görmek istediğiniz üyesi : @Hatra hocam @DeRiN @Zeynep hocam @Kolonya @Aybüke fkgül16
FK en çok özlediğiniz üyesi : @YarenYaren is verified member. fkcicek4
FK en çok okuyan / kültürlü Üyesi : @asminya fkgul17
FK en iyi Avatar ve imzalı Üyesi : @Birindarfatma fkbuket0

FK Forum Enleri :

FK en beğendiğiniz Bölüm : Hepsi :D
FK en faydalandığınız Bölüm : Hepsi :D
FK Gereksiz gördüğünüz katagori : ...
FK en çok ilginizi çeken konusu: Neler gördü bu ihtiyâr cadı (!) fkbuket1
FK ne olursa forum daha iyi olur dediğiniz ne var? :
FK şikayetçi olduğunuz herhangi bir şey: @İsrâ fkgul2fkcay0 @EymenEymen is verified member. fkgul2fkcay0 @Eylül fkgul2fkcay0 varlıklarıyla ve yorumlarıyla daha çok aktif olsunlar :D

Dipnot: @DolunayDolunay is verified member. enlerdeki ayrıntıyı farkedecek misin bakalım :D

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@AsyAAsyA is verified member., uzun zaman sonra enlerde geveze rolümun daha güzellestirilmis hali ile beni mesut ettin değerli muhterem dile benden ne dilersen:D
Rabbim iki cihanda razı olsun inş :)

FK Üye Enleri :

FK en beğendiğiniz Nicki :
@BaRoNBaRoN is verified member. istisnasız mükemmel, şekil yapmış adam :)
FK en faydalı paylaşımlar yapan Üyesi : @AsyAAsyA is verified member. Bilgi içerikli konusu çok çok fazla
FK en iyi yorumlarına sahip Üyesi : Bu konuda bu ay herkes sınıfta kaldı, bu yoğum gündeme rağmen kimse olaylar üzerine çok kafa yormadı gelişi güzel yorumlar serptirildi, @ZARiPZARiP is verified member. bir kaç noktaya değindi ama oda çok fazla üzerine durmadı. @ZiLaN dan beklediğim sistem eleştirisi gelmedi. @lacivertlacivert is verified member. ve @asminya gündeme dair çok iyi şeyler ortaya koyabilirdi ama suskundular, @Efulim, @SiyahSancaktaR ve @MevaMeva is verified member. çok sitemkardı ama ben analiz istiyorum, sitem yetmez.@isra ucundan dokundu ama devamı gelmedi. @Dil-figar ve @Sakil gündemden kopuk doğal hayatım seyri içinde bizi takiple yetindi. @YarenYaren is verified member. yoktu ondanda iyi eleştiriler gelebilirdi. @Dolunaydan sistem eleştirisi alabilirdi ama olmadı. @Hatra yoğunluğunda çok gelemedi yoksa mükemmel ve kaliteli bir tartışma ortamı oluşurdu. @kervankervan is verified member. ve @Suskun Yürek sanırım bizi tanımy çalışıyor, gündeme çok katkı alamadık, yorum biraz zayıf kaldı. @Birindarfatma kendi halinde kalmayı tercih ederek günü birlik siyasete hiç girmedi. @everekli38 aramızda çok olamadı ama aşı konusuna yaklaşımından anladığım kadarıyla mükemmel yorumlarla aramızda olacak. @KenshiKenshi is verified member. ve @EymenEymen is verified member. çok sessizdiler. Diyanet üzerine açılan bir iki konuda aslında uzun uzun ikisiylede konuşabilirdik ama çok fazla üzerinde durmadılar. Aklımdakaşanlar bunlar :) Herkese değinim ama kimseyi en iyi yorum yapan seçmedim. Oturun tüm sınıfa sıfır :)
FK en çok faydalandığınız Üyesi : @ZARiPZARiP is verified member. in konularına göre iş yerindeki peyzajlama, çevre düzenleme ve ağaçlandırmayı uzun vadeli tahminlerini takip ederek yaptım. Eğer Zarip olmasaydı ben ağaçlandırma yapacaktım ve hepsi donucak yazık olacaktı. Geçen seneki hatayı tekraralamadım. Zarip hocam teşekkür ederim. Eğer bu ay Sırbistanda gitmezsem, şubat sonu gibi inşaat işlerine başlayacam gibi, ozaman daha çok faydalanacağım
FK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : @Lúthien mükemmelsin bacım. Yeni banner ellerinden öper :)
FK en çok dikkatinizi çeken üyesi : @Dil-figar iş disiplini mükemmeldi gözden kaçmadı.
FK sizi en çok güldüren Üyesi : @MevaMeva is verified member. bu :)
FK en aktif üyesi : @Birindarfatma zaten aktifliği ona ayın üyesi rankı kazandırdı.
FK en popüler üyesi : @SiyahSancaktaR :)
FK daha çok görmek istediğiniz üyesi : @YarenYaren is verified member. @lacivertlacivert is verified member. @Hatra @asminya
FK en çok özlediğiniz üyesi : @lacivertlacivert is verified member.
FK en çok okuyan / kültürlü Üyesi : @DolunayDolunay is verified member. kitap okumayı azalttın. @AsyAAsyA is verified member. sende öyle.
FK en iyi Avatar ve imzalı Üyesi : @Eful!m / Herkes haddini bilecek

FK Forum Enleri :

FK en beğendiğiniz Bölüm : Düşünce platformu
FK en faydalandığınız Bölüm : Düşünce Platformu :)
FK Gereksiz gördüğünüz katagori : XenForo destek :)
FK en çok ilginizi çeken konusu: Cümpletion :) Seviyom bu konuyu ya :)
FK ne olursa forum daha iyi olur dediğiniz ne var? : Daha özgün ve üzerine kafa yorulmuş yorumlar ve özgün yazılar olursa mükemmel olur.
FK şikayetçi olduğunuz herhangi bir şey: Konuların konudan bağımsız sohbete dönüştürülmesi. Konu çerçevesinde sohbet muhabbet olur ama konudan bağımsız başka mecralara kayınca konu üzerine yazmak istemiyorum genelde.
Birde çok alıntı yapılıyor. Ben alıntı yapılan mesajları okumuyorum :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member., Üstad bu nasıl bir en şekliydi hayran kaldım gerçekten çok güzel hazırlarmışsin tebrik ederim :)
Klişe ve kaçamak gorunsede hakikat benden yorumcu olmaz beklediğin tarzda aciz günahkar cahil halim aşikar ayrıca ruh halini de ortaya koyarsak sınıfta zaten kaldım :)
Konularda alaksız sohbete çeviren benim üzgünüm bu Konu da istemesem de ipin ucunu kaçıyorum sonra üzülüyorum ama is isten geçmiş oluyor haklısın :) dikkat ederiz inş :)
Alıntı ya gelince bunun mantığını anlamıyorum çok takılmaya gerek olmadığını dusunurken
@✿£fuL!m✿, değerli muhterem sağolsun kafama vura vura öğretti zamanın da uydum :)
Yinede mantık göremiyorum illa muahalalet olacağımdan değil hani sana muhalefet şeref ve çok zevkli :)
Enlerin için varolasın değerli Üstadım :)

@QasemQasem is verified member., Teşekkür ederim.
Gündeme dair hepimiz sitemkârız zira yapabileceğimiz yaşadığımız gündem oluşturan sorunlarımızı dile getirmek ki nitekim analizci değiliz güncel siyasi durumları genel durum itibariyle yorumlayınca ister istemez ortaya sitemvari tavır çıkıyor bunu vurgulamak istedim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri