Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Aralık Ayı Enleri / 2021

FK en beğendiğiniz Nicki : @QasemQasem is verified member. @İsrâ @✿£fuL!m✿ @AsyAAsyA is verified member. @MevaMeva is verified member. @Dil-figar @DolunayDolunay is verified member. @Eylül fkgul13
FK en faydalı paylaşımlar yapan Üyesi : @Dil-figar @✿£fuL!m✿ fkgul13
FK en iyi yorumlarına sahip Üyesi : @QasemQasem is verified member.
FK en çok faydalandığınız Üyesi :
FK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : @QasemQasem is verified member. @SiyahSancaktaR @AsyAAsyA is verified member. fkgul13
FK en çok dikkatinizi çeken üyesi : @QasemQasem is verified member. @SiyahSancaktaR @MevaMeva is verified member. @interceptor @AsyAAsyA is verified member.
FK sizi en çok güldüren Üyesi : Rabbim hepsininde yüzünü güldürsün İnşaALLAH :giggle:
FK en aktif üyesi : @SiyahSancaktaR @MevaMeva is verified member. @✿£fuL!m✿ Arada ben @Birindarfatma :giggle:
FK en popüler üyesi :
FK daha çok görmek istediğiniz üyesi : @QasemQasem is verified member. @SiyahSancaktaR @AsyAAsyA is verified member. @MevaMeva is verified member. @Dil-figar @interceptor @✿£fuL!m✿ @DolunayDolunay is verified member. fkgul13
FK en çok özlediğiniz üyesi : Burda olmazsam şayet hepsini özlerim
FK en çok okuyan / kültürlü Üyesi : @İsrâ
FK en iyi Avatar ve imzalı Üyesi : @QasemQasem is verified member. @SiyahSancaktaR @AsyAAsyA is verified member. fkgul13

FK Forum Enleri :

FK en beğendiğiniz Bölüm : El Değmemiş Sevdalara Uzanmak Hüzün Prensesi Efulimce Uslanmış Gönlün
FK en faydalandığınız Bölüm :
FK Gereksiz gördüğünüz katagori :
FK en çok ilginizi çeken konusu:
FK ne olursa forum daha iyi olur dediğiniz ne var? :
FK şikayetçi olduğunuz herhangi bir şey: Kendim bukadar hüzün niye fkhaha8

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Birindarfatma, değerli kadim dostum değerli muhterem ::)
Rabbim iki cihanda razı olsun inş :)

FK Üye Enleri :

FK en beğendiğiniz Nicki : @AsyAAsyA is verified member. A ların büyük olması ayrı bir hava bir şaheserlik vermiş
FK en faydalı paylaşımlar yapan Üyesi : @MevaMeva is verified member. yapıyor bu işi
FK en iyi yorumlarına sahip Üyesi : @Hatra (ortada olmasada :D) ben biliyorum kalemi şah dili pak.
FK en çok faydalandığınız Üyesi : @✿£fuL!m✿ herkese karşı nazik anlayışlı ama ben kendimi özel sayıyorum. (beni sakın bozma FBI)
FK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : @QasemQasem is verified member. bu ara azaltsada halen işe yarar durumda :D
FK en çok dikkatinizi çeken üyesi : @asminya benim için hala gizmeni koruyor.
FK sizi en çok güldüren Üyesi : @ZiLaN bayılıyorum sana haberin olsun.
FK en aktif üyesi : @Dil-figar @MevaMeva is verified member. @AsyAAsyA is verified member. ne zaman foruma girsem ki bu ara hiç fena değilim üçlü hep aktif :D
FK en popüler üyesi : @ZARiPZARiP is verified member. @SiyahSancaktaR İkili hep cool takılıyor
FK daha çok görmek istediğiniz üyesi : @YarenYaren is verified member. ♥ özlendin
FK en çok özlediğiniz üyesi : @Hatra nerrrrdesiiiiinnnn beni unutsun demişsin nerrrrdesiiiiinnnn bunu sen diyemezsin nerrrrdesiiiiinnnn seni unutmak kolay mı? Beni bağırtmak kolay mı? İsmail Yk dan olan şarkı benden sana gelsinnnnnn
Söyle nerdesin?
FK en çok okuyan / kültürlü Üyesi : Bu ay kendimi tek geçerim okumadığım makale, kitap kalmadı. Tezlerden söz etmiyorum bile times New Roman 12 punto kusucam.
FK en iyi Avatar ve imzalı Üyesi : @✿£fuL!m✿ İmzayı ben yaptım diye değil :D Uyumu çok hoş oldu zalım

Dip not hemşerilerin gülü aynı zamanda sağlıkcanım @DolunayDolunay is verified member. hiç bir katagoriye sığdıramadım seni :D

FK Forum Enleri :

FK en beğendiğiniz Bölüm : Yaşam ve eğlence ranktan da belli olacağı üzeri
FK en faydalandığınız Bölüm : Fk Kalem Erbabları, Film dizi analiz ,Fk sözlük bayılıyorum üçlüye
FK Gereksiz gördüğünüz katagori : Serbest Kürsü asla anlam veremiyorum :D Bana göre her yer serbest
FK en çok ilginizi çeken konusu: Ayın üyesi anketi konusu, seçim havası çok iyidi
FK ne olursa forum daha iyi olur dediğiniz ne var? : Şuan aklıma bir şey gelmiyor zaten geldikçe söylüyorum zaten
FK şikayetçi olduğunuz herhangi bir şey: Düşünce platformunda alıntı yapamamak, nedenini bilmek yetmiyordu bu parmaklar alıntıya alışkındı. Bunu hep söyleyeceğim yönetimide kınım kınım kınıyorum :p Buraya kadar okursan Qasem abi beni alnımdan furacak yinede ahhahaha napim yaniiiiii burası özgür bir yer düşüncelerimi istediğim gibi söylerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri