Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Yeni başlangıçlara yelken acarken! (1 Görüntüleyen)

Hadi bakalım. :)

23.

Gün batarken hava bir anda karardı. Uzaklardan gelen gök gürültüsü, sessizliğe meydan okur gibiydi. William, ağacın altındaki küçük balkonda oturuyordu. Elinde bir kahve fincanı, gözleri ufukta. Hande içeriden çıktı, üstünde ince bir şal.
“Yağmur geliyor,” dedi sessizce.
“Ama sanki bu kez kaçmak istemiyorum.”

William başını çevirdi, onu baştan aşağı süzdü. Sonra fincanı bırakıp ayağa kalktı. Sessizce elini uzattı.
“O zaman birlikte ıslanalım.”
Ve öylece yürüdüler… Çiçeklerin arasından geçip, düzlüğe çıktılar. İlk damlalar usulca düştü.

Soğuk değildi…
Sanki gökyüzü bile onlara naz yapıyordu.
Hande yüzünü göğe kaldırdı.
Kirpiklerinden akan damlalar, gözyaşı mı, yağmur mu bilinmez…
Ama kalbi doluydu.

William ona baktı, tam o anda, dayanamadı. Ellerini Hande’nin yüzüne koydu, avuç içleriyle yanaklarını ısıttı. Ve hiç düşünmeden, hiç izin beklemeden dudaklarına kapandı…

Yağmur artık şiddetlenmişti.
Ama ne yer ıslaktı, ne de hava soğuktu onlara. Çünkü o an, aşkın en saf, en yoğun hâliydi.
Hande geri çekildi bir an, gözlerinde hem şaşkınlık, hem teslimiyet.
“Beni bu kadar mı özledin?” diye fısıldadı.
William gözlerini onun gözlerine dikti, ve dudaklarından şu cümle döküldü:
“Ben seni hiç unutmadım ki.
Seni her gün yeniden sevdim.
Ve her seferinde daha fazla…”

El ele, yağmurun altında bir süre daha yürüdüler. Kıyafetleri ağırlaştı, saçları birbirine karıştı. Ama artık bedenleri değil, ruhsal bir kavuşma yaşıyordu.

Yağmur, gökyüzünden bir armağandı sanki.
Kalpleri temizlemek için…
Tüm kırıkları yıkayıp, sadece aşkı bırakmak için….

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri