Rayiha
Aktif Üye
İstersen ömürlük olsun savunduğum fikirden dönmem....Peki sponsor bulmakta zorluk cekecegimizi sanmiyorum 1 yillik sigara ucretin karsilacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İstersen ömürlük olsun savunduğum fikirden dönmem....Peki sponsor bulmakta zorluk cekecegimizi sanmiyorum 1 yillik sigara ucretin karsilacak
Biz içemeyenlere saygı gösterdik efendimEe ben de kullanıyorum?
Ama içmeyeni zehirleyecek kadar bencil değilim huhhhh .......
Ustam fiziki kavga olursa sizi satarım baştan söyliyim başınızın çaresine bakın@aguman @Respect tahriklere kapilmayalim umarim fiziki kavga olmaz "ha" oldu diyelim ikinizin @Qasem ile basedebileceginize inancim tam @Dolunay ise teke tekte @EfuL!m ile carpisabilir
@-rayiha seni aramizda gormekten mutluluk duyariz her ne kadar cekinceli gorsemde bize katilman ve grubumuzun her konuda adil oldugunu gostermek ve dogru safta oldugundan hic bir supheye mahal birakmamak adina senin@asya ve @ sukutu ezber ile ayni anda basedebilecegine inancim tam
Yazdıklarımı göz ucuyla bile okumamış... Sonra niye demedin diyor aaaaBiz içemeyenlere saygı gösterdik efendim
İçtiğini baştan niye demedin o kadar hazırlık yapmıştım sana karşı savaşmak için
Desene sizdenim diye![]()
LazımsaYazdıklarımı göz ucuyla bile okumamış... Sonra niye demedin diyor aaaa
İhtiyarlık mazur görsen olmaz sanki ah siz gençler siz var yaaYazdıklarımı göz ucuyla bile okumamış... Sonra niye demedin diyor aaaa
Safın belli anladıkta biraz daha naif yaklaşşsan silah yerine terlik ile yumuşatsan ne olurduLazımsaverebilirim
![]()
Benim genç olduğum nereden belli?İhtiyarlık mazur görsen olmaz sanki ah siz gençler siz var yaa![]()
İyilikte yaramıyorsa tezim bir kez daha doğrulandıBenim genç olduğum nereden belli?
Forumkalemi olarak herkes bana minik tosbağa muamelesi yapıyor :dd
İyilik tezini asla çürütmeyecek nadir kişilerdenim, bir daha düşün:ddİyilikte yaramıyorsa tezim bir kez daha doğrulandı![]()
Bir kez daha çürüdü diyecemde dizlerimin titremesi susturdu beniİyilik tezini asla çürütmeyecek nadir kişilerdenim, bir daha düşün:dd
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.