Respect
Aktif Üye
Bu mücadeleden kaçacağımız anlamina gelmiyor belki az olabiliriz ama mangal gibi yüreğimiz varHalen azınlıktasınız belirteyim![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu mücadeleden kaçacağımız anlamina gelmiyor belki az olabiliriz ama mangal gibi yüreğimiz varHalen azınlıktasınız belirteyim![]()
Hocam biz aynı saftayız diye biliyordum. Hani bugün çalışıyorum diye alkolde içmedim, yoksa rakipmiydikBeni şimdiden uğrattın hayal kırıklığına olmadı kardeşim benim![]()
Mangal yaptırıp silecen tarihten bizi yandıkBu mücadeleden kaçacağımız anlamina gelmiyor belki az olabiliriz ama mangal gibi yüreğimiz var![]()
Kaybediceksekte fiyakalı bir şekilde kaybedelim boşverMangal yaptırıp silecen tarihten bizi yandık![]()
Evet saf kaldık sayende dengem değiştiHocam biz aynı saftayız diye biliyordum. Hani bugün çalışıyorum diye alkolde içmedim, yoksa rakipmiydik![]()
Ee ben de kullanıyorum?Sigara içenlere saf demekle savaşı körüklüyorsunuz bilesiniz![]()
![]()
3 paketle mangala dönmüş olmanız mümkün haklısınızBu mücadeleden kaçacağımız anlamina gelmiyor belki az olabiliriz ama mangal gibi yüreğimiz var![]()
Mangala dönmesekte kül tablasından farkımız yok3 paketle mangala dönmüş olmanız mümkün haklısınız![]()
İkna olmadım@aguman @Respect tahriklere kapilmayalim umarim fiziki kavga olmaz "ha" oldu diyelim ikinizin @Qasem ile basedebileceginize inancim tam @Dolunay ise teke tekte @EfuL!m ile carpisabilir
@-rayiha seni aramizda gormekten mutluluk duyariz her ne kadar cekinceli gorsemde bize katilman ve grubumuzun her konuda adil oldugunu gostermek ve dogru safta oldugundan hic bir supheye mahal birakmamak adina senin@asya ve @ sukutu ezber ile ayni anda basedebilecegine inancim tam
Peki sponsor bulmakta zorluk cekecegimizi sanmiyorum 1 yillik sigara ucretin karsilacakİkna olmadım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.